Új könyvet írok

2016. október 13. 13:38

Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél
Megtanultam, hogy amennyiben felnőtt embereknek szeretném átadni az üzenetet, nem árt, ha úgy fogalmazom mondandómat, mintha gyerekekhez beszélnék. Így van esély...

„2001-ben jelent meg első könyvem, ami nem várt népszerűségre tett szert az évek során. A könyvesboltokban ugyan már rég nem található meg a polcokon, s mégis; szinte hetente találkozom érdeklődőkkel, akik kérdik, hol kapható, illetve lesz-e folytatás? Nos kérem, lesz. A folyamatosan felmerülő igények, természetesen nagyon jólesnek, de azért egy kicsivel több kellett ahhoz, hogy végre el is szánjam magam. Szükségem volt egy belső késztetésre, ami most érkezett meg. Úgy érzem, hogy ki kell írjam magamból, ami - végre - nagyon kikívánkozik. Nekilátok tehát új könyvem megírásához, de immáron nem tíz, hanem huszonöt esztendő tapasztalatai és megszerzett tudás anyaga alapján.

Amit mindennapi munkám, illetve bemutatóim során megtanultam, hogy amennyiben felnőtt embereknek szeretném átadni az üzenetet, nem árt, ha úgy fogalmazom mondandómat, mintha gyerekekhez beszélnék. Így van esély... Ha abban a stílusban zúdítom az információkat a közönségre, ahogy azt elvileg tenni kell felnőttek kapcsán, akkor bizony nem megy át az üzenet. És akkor itt jött a dilemma. Valóban olyan részletességgel írjam meg a könyvet, hogy mindenki számára biztosan átmenjen a lényeg? Mert akkor nagyjából olyan hosszú lesz, mint a Háború és béke Tolsztojtól.

Nem. Újból azt feltételezem, hogy felnőttekhez szólok, s ők felnőtt módjára megértik egyszerűen megfogalmazott gondolataimat a Borról. Ez lesz tehát a Kovács Anti boros könyv felnőtteknek: 18+ ! A könyv születésének fő állomásairól rendre be számolok, hogy Ön is bepillantást nyerhessen, folyamatosan alakuló tartalmába. S hogy mikor fog megjelenni? Ezt elég pontosan megtudom mondani: amikor elkészül! ;)”

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában