Tudja, mi történik a szőlőmaggal, mielőtt őrölnék?

2016. október 31. 11:40
Megmossák! A szőlőmag őrleménye kifejezetten kedvelt táplálékkiegészítő, nem csoda, ha a borászatok hasznosítják.

És hogy mi mindenre jó a szőlőmag őrlemény? Itt ezt írják:

„A szőlőmag őrlemény a szőlő valamennyi jótékony összetevőjét koncentráltan és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza. Kizárólag szőlőmagból, vegyi eljárások és adalékanyagok hozzáadása nélkül készül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatóanyagokat, fenolsavakat, E-vitamint – tokoferol – és OPC-t – oligomeric proanthocyanidins –, ennek köszönhetően a szőlőmag őrlemény fogyasztásával semlegesíthetők a gyulladásokat, rákot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, valamint a normálisabbnál gyorsabb sejtöregedést előidéző szabad gyököket.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában