Bárbor? Egytőről? Nyolcfrankos? Az ön szavazatát kérik

2017. január 4. 10:30
Második körbe érkezett a nyolc hazai borbár, a Bortársaság és Sebestyén Csaba szekszárdi borász közös projektje, amely során most az ön segítségét kérik, hogy kiválasszák az általuk közösen készített bor végleges nevét.

Nyolc hazai borbár összefogást indított a Kárpát-medencei szőlőfajták népszerűsítésére, a tudatos és mértékletes borfogyasztás, összességében a borkultúra széles körben való elterjesztésére. Az első lépése egy közös bor létrehozása, amely tavasztól az összefogásban szereplő helyeken lesz kapható. A bor alapanyaga egy szekszárdi kékfrankos Sebestyén Csaba szőlőterületéről és pincéjéből, amelynek nevét önök adhatják meg.

A második körös névpályázatban a három végső név egyikére várják a borkedvelők voksait, értékes nyereményért cserébe. Az elmúlt három hétben majdnem 400 bornév érkezett a Nevet adok a bornak! pályázatra, melyek közül a három legjobbra szavazhatnak most a borkedvelők. A borbár-összefogás tagjai 2017 január 1. és 15. között fogadják az online leadott szavazatokat. A nyertes névre szavazók között egy 10 ezer forint értékű Bortársaság-vásárlási utalvány és a készülő borból 6 palack kerül kisorsolásra.

Az összefogás a Doblo Wine & Bart, a 0,75 bistrót, a Palackot, az Andante Borpatikát, a Köz’Pontot, az ETAP Wine Bart, a Tasting Table-t, a VinoPiano Borbárt, továbbá a Bortársaságot, a Sebestyén Pincét (Szekszárd) és a Wine Flow boros oldalt tömöríti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés