A szívemre veszem a kritikát, de nem reagálok rá

2017. január 18. 14:27

Benke László
Bors
Tény, hogy ma internetes bloggerek határozzák meg, mi a jó étel és mi nem. Kérdés, hogy ha az ilyen sznobokat odaállítanák a tűzhely mellé, mit tudnának főzni.

Tény, hogy ma internetes bloggerek határozzák meg, mi a jó étel és mi nem. Kérdés, hogy ha az ilyen sznobokat odaállítanák a tűzhely mellé, mit tudnának főzni. Én tizennyolc évig voltam a Gundelben tanár, számos aranyérmet nyertem, és a tanítványaim közül is sokan lettek elsők. A népi hagyományokat őrzöm és gondolom újra. Ha ez valakinek nem tetszik, az az ő baja. A szívemre veszem a kritikát, de nem reagálok rá.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Textúra és ízvilág nélkül ma már nem szabad ételt elkészíteni.

Ne vegye a szívére. Tegye a sütőbe inkább:-))))

Ha a szakmája bántaná Laci bá vicces kajáit még megérteném, de olyan hülyegyerekek mentek neki, akik giroszon, mekin és pizzán élnek napi szinten.

Szóval ne vegye szívére, süssön tovább ahogy eddig.

Egy szakács ne úgy dolgozzon már, ahogy anya otthon a konyhában.
Egy építésztől sem az várod, hogy olyan házat tervezzen, amilyet a szomszéd húzott fel két haverjával a telekre.

Biztosan tud főzni, és biztosan a hagyományos magyar konyha az erőssége.

A tévés pár perceivel, az igénytelen alapanyagokkal, a sokszor ízléstelen tálalással és az olasznak hazudott képtelenségeivel viszont lejáratja magát.

Nem kell mögé látni semmit. Valaki csinált egy vicces összeállítást a borzalmakból, és azt kapta fel a net.

A sokszínűségbe meg belefér, persze, de itt azért többről kéne, hogy szó legyen. A gasztronómia a kultúra része, amit igényesen, hozzáértő módon kellene ápolni.
Grétsy tanár úr sem bazdmegezett, pedig az emberek 90%-a azt teszi. Ugyanígy egy mesterszakács se szórja két marékkal a vegetát, ne használjon alapanyagként tömbösített ipari hulladék sonkát, még ha a háztartások zömében így is teszik.

te baromira nem értetted meg, hogy miért lett megszólva

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában