Szepsy 100: felbontottuk a legdrágább magyar fehérbort

2017. január 20. 12:40
Százezer forint volt palackja, csak száz darab készült belőle. A Furmint Február sajtókóstolóján Kézdy Dánielnek köszönhetően megnyílt egy magnumnyi Szepsy 100, Szepsy István és a Szent Tamás Pincészet közös Úrágya-dűlős furmintja.

Jó tíz-húszperces zárkózottságot követően hihetetlen vibrálás, citrusok, a legvégén egyértelmű grapefruit. Etalon, méltán lehetnek rá büszkék készítői és a tokaji borvidék. Még kimondottan fiatal, a magnumpalacknak köszönhetően valószínűleg átlag fölötti hosszúságú életpálya áll előtte. Nem beszélve arról a száz palackról, aminek ritkaságuk okán minden egyes palack felbontásával csak nő az értéke.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor jó.
Váljék egészségükre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában