Bojkottálják a Heinekent a tudatos magyar vásárlók!

2017. január 28. 10:34

Jobbik

A Jobbik felháborítónak tartja a román bíróság ítéletét, amivel tönkreteszik a Csíki Sört. A Heineken korábban kétségbe vonta Székelyföld létjogosultságot is.

„A Jobbik felháborítónak tartja a román bíróság mai ítéletét, amivel tönkreteszik a Csíki Sört. A Heineken korábban kétségbe vonta Székelyföld létjogosultságot is, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar emberek és véleményük semmit sem jelent számára. A Jobbik kiáll a Csíki Sör mellett, ahogy minden magyar termék mellett is, készüljön az a határon innen, vagy azon túl. 

A tudatos magyar vásárlóknak e roppant igazságtalan és példátlanul magyarellenes lépésre nem lehet más a válasza, mint a Heineken multinacionális vállalat termékeinek általános bojkottja. Felkérünk minden magyarországi és külhoni magyart, aki az üggyel szimpatizál, hogy mindaddig ne vásároljon a Heineken által gyártott sörökből, amíg a cég nem hagyj fel a székelyföldi sör ellehetetlenítésével. Csak egy ilyen összefogás lehet képes a gátlástalan piaci szereplőt jobb belátásra téríteni.”

*

A Jobbik közleménye az Igazi Csíki Sört elmarasztaló román bírósági ítélet kapcsán.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://bor.mandiner.hu/trackback/28113