Hiába mondta azt a NÉBIH, hogy a multik jobbat adnak ugyanazon márkanév alatt az osztrák fogyasztóknak, az Index újságírói vagy nem éreztek lényegi különbséget vagy a magyar verziót tartották finomabbnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis
részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon! A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
A kakaó még hagyján, a pálmaolaj nyilván azért kell, hogy krémállagú legyen, viszont a cukrot sokallom. Persze lehet, hogy anélkül ehetetlen lenne az íze.
Mindegy, én kerülök minden édességet, szóval nekem könnyű. :)
Oké, tényleg nem értek az édességekhez, csak az én fejemben a Nutella mogyorókrém volt. De most így, hogy írtad, meg végignézve a felhasznált alapanyagokat, tényleg inkább tűnik krémes tejcsokinak.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Csak annyival vigasztalódhatunk, hogy a Konyári Pince Konyári Dánielnél jó kezekben lesz, hiszen egy ideje már az ő szakmai irányítása mellett készülnek a borok.
A magyar borok általános képességeivel kapcsolatos kételyeink nem illanhattak el – mindegyik sosem lesz jó –, ám az sokat javított az országos arányokon, hogy Konyári János keze alól csakis minőség került ki.
Teljesen más a pezsgő karaktere, ugyanis nem csak a buborékok finomsága, hanem ez esetben maga a bor jelenik meg és dominál, amihez a természetes szénsav tartalom inkább hozzásimul.
Vámos Attila vendéglátós családba született Orosházán, gyakorlatilag a kocsmában tanult meg járni. Ez az indíttatás sokáig negatívan befolyásolta a borhoz, alkoholhoz való viszonyát.
Szilágyi László még mindig az egyik legjózanabb, legtisztábban gondolkodó borásza a borvidéknek, aki ráadásul tényleg gondolkodik is, és ezen nem szabad csakúgy átsiklani.
Ha egy olyan közösségi, regionális bortípust szeretnénk létrehozni, amelyről egy bizonyos bor jut a fogyasztók eszébe, akkor egységes és szigorú játékszabályok szerint kell játszanunk.
Nem szeretek utazni. Fiatal koromban még jól esett, de ma már annyira szeretek itt lenni, hogy az elnyom mindent. Országon belül sem vonz az utazás, főleg nem Budapestre. Interjú.
Németországban, Erfurtban, a színháztól nem messze nyílik meg május 12-én a Buchhandlung kleingedrucktes* vagy ahogy szívemnek kedvesebb, a Pinceáron Erfurt! Na de mit keres egy német könyvesboltban magyar bor?!
A magyar boroknak és a magyar borászoknak szeretnénk több lehetőséget biztosítani, ami azt jelenti, hogy a magyar borok felé billen el a borkínálat. Interjú.
A BalatonBor nem a fajtáról szól; az olaszrizling sokkal inkább egy eszköz abban, hogy egységes stílusú, előre meghatározott feltételeknek megfelelő borok készüljenek. Interjú.
Spanyolországból rendeltünk 10 ezer oszlopot, és huzalból is 25 km kell egy hektárra. Azon viccelődtünk, hogy ennyivel simán körbe tudnánk keríteni akár az egész Balatont is.
Kétféle válaszút felé sodorta 2016 a borászokat Hegyalján: egy részük az eső előtt elkezdett szüretelni, mentve a termését, a másik tábor kivárt, bevállalva a veszteségeket a szebb savakért. Demeter Zoltán utóbbiakat erősíti.
A kritika megfogalmazója tévedhet, de ha az összefüggéseket ignorálva, alázat, konstruktivitás nélkül mondja, amit mond, csirkeszart se ér a véleménye.
Tudatában voltam annak, hogy az írás provokatív – a provokációt azonban nem éreztem öncélúnak, sokkal inkább egy eszköznek arra, hogy felhívjuk a figyelmet: ennél többet kell tudnia, mutatnia Badacsonynak.
Folytatnám a negatív konkrétumokkal, ahol általános volt a hiba, és ahol a tételek a szaguk alapján nem kerültek kóstolásra. Vegyenek nagy levegőt, kíméletlenül őszinte szavak következnek.
Összesen 71 komment
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászólás szerkesztése
Miért nem vagyok meglepve. Az index, ha ezért megfizetik, a szart is megeszi.
A Nutellában alig van mogyoró kb 18%. A többi pálmaolaj, cukor, tejpor, kakaó. http://www.netextra.hu/megdobb..
Bocs, még annyi sem:
https://www.ferrero.hu/nutella..
"Cukor, pálmaolaj, MOGYORÓ (13%), zsírszegény kakaópor (7,4%), sovány TEJPOR (6,6%), TEJSAVÓPOR, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)."
13% mogyoró. Az, hogy az állaga más, az lehet attól is, hogy mondjuk több vagy kevesebb pálmaolajat adnak hozzá.
Én úgy tudom, hogy azok is érzékszervi vizsgálatok voltak.
A kakaó még hagyján, a pálmaolaj nyilván azért kell, hogy krémállagú legyen, viszont a cukrot sokallom. Persze lehet, hogy anélkül ehetetlen lenne az íze.
Mindegy, én kerülök minden édességet, szóval nekem könnyű. :)
Oké, tényleg nem értek az édességekhez, csak az én fejemben a Nutella mogyorókrém volt. De most így, hogy írtad, meg végignézve a felhasznált alapanyagokat, tényleg inkább tűnik krémes tejcsokinak.
Bejelentkezés