*****

Tokaji borhotelt vett Mészáros Lőrinc

2017. március 8. 15:28
A minap Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája, a tarcali Andrássy Rezidencia, írja a Heti Válasz.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. nemrég megvásárolta azt a Témadesign Kft.-t, amely a földhivatali nyilvántartás szerint Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítményét, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa nevű szállodát rejti. Mészárosé lett nemrég a korábban francia tulajdonosok birtokában álló, Tarcalhoz egyébként elég közel található Dereszla és Henye pincészet is.

Mészáros Lőrinc birodalma másfél éve 28 egységből állt, a Heti Válasz e heti számának lapzártájakor viszont 104 cégben volt meghatározó részesedése. A hetilap megjegyzi, hogy a teljes portfólió 55 százaléka az utóbbi négy hónapban keletkezett, illetve „íródott át” a felcsúti polgármester nevére. Azáltal például, hogy az üzletember beszállt a Konzum Nyrt.-be, immár a teljes Hunguest-hotelláncot ő ellenőrzi, említi meg a Heti Válasz.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ronald Lauder jobb lett volna, Joav Blum meg az igazgató.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés