Mirelit csokis pizzával újít a Dr. Oetker

2017. március 21. 19:51
Áprilisban kerül a német boltok polcaira a Dr. Oetker legújabb terméke, a fagyasztott csokis pizza. Fogyókúrázóknak nem nagyon ajánlott a fogyasztása.

A „Dolce al Cioccolato” nevű csokis pizzával bővül a Dr. Oetkerhez tartozó Ristorante fagyasztott pizzák kínálata. Az új termék áprilisban kerül a német boltok polcaira. A Die Welt az erről szóló cikkébe beágyazott egy videót is, amelyben egy JunkFoodGuru nevű vlogger már le is tesztelt a terméket, amely meglepő módon nem olvadt el a sütőben, sőt, a lelkes tesztelő azt a junkfood-rajongók mennyországának nevezte.

A csokis pizza nem lesz a fogyókúrázók nagy barátja: 100 grammnyi termékben 319 kilokalória található, így egy egész pizza elfogyasztása már fedezi is egy felnőtt nő napi kalóriaigényének a felét. Az ötlet amúgy nem a mai napig családi tulajdonban lévő német cég fejéből pattant ki: nutellás pizzát Budapest belvárosában is árulnak, nem egy helyen.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Maga meg ahelyett hogy örülne annak a reklámtörténeti lépésnek - legalábbis ha jól értem, erre céloz -, hogy külön a Németországban élő olvasókra targetál egy külföldi hírportálon idegen nyelvű tartalmat egy nyugat-európai cég, itt pampog!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés