Sörmagyarok

2017. március 24. 9:52

Vajnai Attila
A Mi Időnk
Bayer Zsolt fertőzést kapott. Betegségének tünetei jól ismertek.

„Bayer Zsolt fertőzést kapott. Betegségének tünetei jól ismertek.

Az egyike ezeknek a számára nem teljesen tisztázott nemzeti érzésből fakadó gyűlölet minden és mindenki ellen, aki nem úgy értelmezi a hazaszeretet fogalmát, mint az »Igazi« sörmagyarok.

Aki nem áll ki az általuk hazafiasan szürcsölt szentelt sör gyártója mellett, az máris a hazaárulás gyanújába keveredik. Eközben a hungarista és neonáci jelképek mutációival felvonuló csőcselék az egész világ előtt szégyent hozott hazánkra, amikor a Waffen-SS rémtetteit dicsőítették az úgynevezett »kitörésre« emlékezve. Akkor az ébredező sörmagyarok nem siettek törvényt követelni a közélet szennyezése miatt, de már tisztították ősi, rovásírásos sörnyitóikat az »Igazi« sör védelmére.

És ahogy az influenza alább hagyott – talán szövődményként -, újra fellángolt a gyűlölet. Az eddig stratégiai partnerként működő sörgyár »soros« ellenségként lépett elő, amely a visszataszító profitérdekektől vezetve szennyezi a magyar közéletet a vörös csillaggal.

Nem kellenek drámaírók. Az Élet mindent felülmúl. Egy kormány, melynek működése alatt gyermekek százezrei kényszerülnek ingyen iskolai étkeztetésre – mert otthon nincs mit enni -, azzal foglalkozik, hogy sörharcba kezd.

Igazi büszkeség tölt el, hogy ezek az elvetemült, táborokba gyűlt bitangok személyes ellenségüknek tekintenek, és József Attilával együtt kiálthatom nekik:

Sziszegve se szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat!

Vajnai Attila
elnök
Európai Baloldal”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az "úgynevezett" kitörési kísérlet nagyon is valóságos voltát bizonyítják egyebek mellett a falunkbeli idős festőművész személyes emlékei.
(Mellesleg nem vagyok híve a demonstratív vonulásoknak általában).

Hazug bolsevik, bár még azok között is elhajlónak számít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés