Megegyeztünk a Heinekennel

2017. március 27. 13:26

Igazi Csíki Sör
Facebook
A felek megegyeztek abban, hogy a Ciuc és a Csíki Sör márkanevek egymás mellett békében meg fognak férni a piacon.

Az Igazi Csíki Sör gyártójának közleménye:

„A Csíki Sör Manufaktúra (Lixid Project SRL) és a Heineken România bejelenti, hogy konstruktív tárgyalások után mindkét fél érdekévé vált, hogy a Csíki Sör márkanév körüli vita barátságos úton rendeződjék.

A felek megegyeztek abban, hogy a Ciuc és a Csíki Sör márkanevek egymás mellett békében meg fognak férni a piacon. A megegyezés része, hogy minden peres ügyet a felek egymás ellen megszüntetnek. 

A mindkét fél részéről tanúsított kompromisszumos kiegyezés után a két cég bizakodóan néz a jövőbe és ezután több időt és energiát tud arra szánni, hogy építse kapcsolatait a közösséggel, partnereivel, fogyasztóival, és így most már csak arra kell összpontosítani, amihez a legjobban értünk: a sör készítéséhez.

Meg szeretnénk köszönni minden támogatónknak, fogyasztóinknak, a helyi közösségünknek és nem utolsó sorban Magyarország Kormányának az önzetlen segítséget. 

Nélkületek nem sikerült volna! Köszönjük!

És köszönjük, Hódmezővásárhely!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most olyan szívesen listáznám azokat a Megmondó Kapitányokat, akik szerint a komány lyukra futott (két bukás között), és eleve bukó ügybe állt bele.

Valószínűleg most következik az, hogy a Nemzet Mészárosa sörgyárakat vesz a Heinekentől apróért, akik a vörös csillag tilalom miatt elhagyni kényszerülnek az országot.

Az energiaszolgáltatókkal is ezt a játékot játszották rezsicsökkentés néven, amin azóta szanaszét keresték magukat az évekkel ezelőtt padlótfogó energiaáraknak köszönhetően.

Hát igen, lassan tíz éve rendszeresen bejön még egyszer, utoljára a taktika, mielőtt borítékolhatóan elbuknak, szerdáig átlagosan kétszer.
És ez olyannyira rossz az országnak, hogy jövő tavasszal kizárt, hogy mégegyszer bejöjjön a taktika, és 168 harmadot szerez a progresszió.

Sürgősen venni kell tiltott címkés sört is!

gratu a fidesznek. ezt így kell

látod, már ezért megéri...

lájk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés