Magyarország rozénagyhatalom

2017. április 25. 13:32

A rozénál is ugyanúgy megjelennek az évjárat és dűlők közötti különbségek, mint más bortípusoknál.

2017. április 25. 13:32
ifj. Dúzsi Tamás
Facebook

„Idén 5 ezüstöt hoztunk el a Le Mondial du Rosé 2017 rozé világbajnokságról! :D

Ezek közül 1 db 2015-ös évjárat, 1 db 2013-as évjárat. Ez is megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk a terroir, nagyminőségű, több éven keresztül is élvezhető rozék útján. Szerintünk rozéban is ilyen csúcsminőségű terméket adni, nem csak fehér és vörösborban. A rozénál is ugyanúgy megjelennek az évjárat és dűlők közötti különbségek, mint más bortípusoknál. A provence-i rozé kutató intézet is ezen fáradozik, hogy a terroir rozékat bevezesse a piacra, meg mi is. Ezúton gratulálunk a többi magyar díjazottnak! Magyarország rozénagyhatalom ez nem is kérdés!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. május 29. 01:00
A rozé az, ami mindig is volt. Harmadrendű katyvasz. Ezen az sem változtat, hogy a borlobbi világszinten igyekszik trendivé tenni a portékát.
puszika
2017. április 27. 02:27
Már a borlobbyval is harcolsz duplafenekű?? Inkább igyál.Az legalább meglátszik rajtad!!
puszika
2017. április 27. 02:27
Ez bizony így van kedves Dúzsi! Én például Salánkiék tihanyi dülőbeli rozéjáért élek-halok!! Valami fenséges ízharmónia!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik