Hogyan lesz a magyar bor világhírű? Megsúgom: sehogy!

2017. május 2. 13:09

Németi Sándor
Wine Art Culture
Nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi a „magyar bor”. Ahogyan azt sem, hogy mit szeretnénk üzenni vele a világnak.

„Legalábbis a jelenlegi helyzetben ez nem igazán várható. Nem azért mert nem lenne elég jó, és most nem a nagy átlagra, vagy a kétfilléres hungarikumnak csúfolt alsópolcos bikavérekre gondolok. Sokkal inkább azért, mert nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi a »magyar bor«. Ahogyan azt sem, hogy mit szeretnénk üzenni vele a világnak. Úgy szeretnénk világhírűek lenni, hogy nem rendelkezünk elegendő mennyiséggel a külföldi piacra, közben a drótkerítés eme végéből rögeszmésen keressük ezt a piacot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahol komolyabb esélyeink lennének az Oroszország , mert ott valamikor kifejezetten kedveltek voltak, a mainál gyengébb minőségű boraink. Arra a területre kellene koncentrálni, az UK-ban például, ahol szintén "jelen voltunk" ma már túl nagy a konkurencia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában