Hogyan lesz a magyar bor világhírű? Megsúgom: sehogy!

2017. május 02. 13:09

Nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi a „magyar bor”. Ahogyan azt sem, hogy mit szeretnénk üzenni vele a világnak.

2017. május 02. 13:09
Németi Sándor
Wine Art Culture

„Legalábbis a jelenlegi helyzetben ez nem igazán várható. Nem azért mert nem lenne elég jó, és most nem a nagy átlagra, vagy a kétfilléres hungarikumnak csúfolt alsópolcos bikavérekre gondolok. Sokkal inkább azért, mert nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi a »magyar bor«. Ahogyan azt sem, hogy mit szeretnénk üzenni vele a világnak. Úgy szeretnénk világhírűek lenni, hogy nem rendelkezünk elegendő mennyiséggel a külföldi piacra, közben a drótkerítés eme végéből rögeszmésen keressük ezt a piacot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diodoro
2017. május 10. 13:51
Itt valami félre értés van. Nem akarunk semmit üzenni a világnak, és a világ sem várja el tőlünk, hogy üzenjünk neki. És a kutyát nem érdekli hogy mi a magyar bor... Nem tudunk eleget termelni jó borból a világpiacra. Ennyi. Az összes többi csak picsogás. ("mi a magyar bor"; üzenjünk a világnak valamit,)
flesh ripper
2017. május 10. 13:50
igazi ellendrukker-prototípus, akinek egyetlen építő jellegő javaslata sincs: "Hogyan lesz a magyar bor világhírű? Megsúgom: sehogy!" - rókázza diadalittasan.
nimród
2017. május 04. 02:58
Ki ez a nyikhaj?
quiet
2017. május 04. 02:58
Elemi szint: a minőség a világhírű, nem a mennyiség. Így aztán hülyeség az egész írás. Mennyiség és világhír. Segítség. Nem kell sok, apa. Csak legyen a legfinomabb a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik