Emlékművet kaptak a Borászok Borászai Budapest belvárosában

2017. május 13. 10:36
A Zrínyi utcában a járdába fektetett csillagok hirdetik, hogy 2007 óta kik nyerték el az egyik legértékesebbnek tartott boros szakmai díjat.

Május 9-én adták át a budapesti Zrínyi utcában a Borászok Borásza Csillagok Sétányát, amely a díj nyertesei, illetve rajtuk keresztül a magyar bor sikere előtt kíván tisztelegni. Budapesten, a Zrínyi utcában tehát a járdába fektetett elegáns csillagok hirdetik, hogy 2007 óta kik nyerték el a méltán az egyik legértékesebbnek tartott boros szakmai díjat, a Borászok Borászát.

Minden eddigi nyertes, azaz az április 28-án díjazott Jásdi Istvánnal együtt eddig tizenegy borász - kapott csillagot. A talapzati emlékművek mellett egy emléktáblát is átadtak, amely magyarul és angolul is hirdeti a díj lényegét. A Borászok Borásza Csillagok Sétányát a kerület polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter és Légli Ottó, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa elnöke és 2010 Borászok Borásza adta át az alapító Rókusfalvy Pál és a díjat felügyelő kuratórium elnöke, dr. Prónay Bence társaságában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés