Orban lehet a román miniszterelnök

2019. október 15. 20:41

Teljes őrület.

2019. október 15. 20:41
null
Lukács Csaba

„Teljes őrület: miután a világ jelentős részén összekeverik Budapestet Bukaresttel, most mindkét országban Orbán lehet a miniszterelnök. Budapesten, ugye, Orbán Viktor, Bukarestben pedig

Klaus Johannis államelnök felkérte ma Ludovic Orban liberális pártvezért arra, hogy próbáljon kormányt alakítani,

miután egy bizalmatlansági indítvánnyal a múlt héten megbuktatták Viorica Dancila baloldali kormányát. A  Nemzeti Liberális Párt a legnagyobb ellenzéki erő jelenleg Romániában. (...)

Ludovic Orban megköszönte az államfő megelőlegezett bizalmát, és arról beszélt, az új kormányt a becsület, a hozzáértés és a közösség iránti elhivatottság fogja jellemezni. A legfontosabb lesz számukra a gazdasági és költségvetési egyensúly visszaállítása, de fontos az ország szállítási infrastruktúrájának a fejlesztése is –

Romániában van ugyanis a legkevesebb autópálya az egész Európai Unióban.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. december 12. 19:44
Gondolták, ha nálunk bevált, talán náluk is.
toef36
2019. november 12. 22:45
Nehéz lehet "Magyar Hang"-nak lenni... Kell a "produkció"...
my fair lédig
2019. november 08. 16:46
Egyikük szebb, mint a másik - a képek tanúsítják. Egyikük egy hangyafasznyit gazdagabb, mint a másik , de ezt a vagyonnyilatkozataik NEM tanúsítják. Fogalmam sincs, melyikük az.
Zsusztina
2019. november 06. 07:16
Nem elég szépek: monnyanak le. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik