Besúgásra biztatják a németeket a zöldek

2022. augusztus 10. 13:38

A legnépesebb szövetségi állam kormánya 140 ezer eurót fordít arra, hogy olyan központokat hozzanak létre, ahol az emberek bejelenthetik a szabálysértéseket.

2022. augusztus 10. 13:38
null

A német polgárok mostantól névtelenül jelenthetik a rasszizmust és a homofóbiát

Josefine Paul, Észak-Rajna-Vesztfália zöldpárti gyermek-, ifjúsági, család-, esélyegyenlőségi, menekültügyi és integrációs minisztere egy olyan projekten dolgozik, amely arra ösztönzi a németeket, hogy jelentsék fel polgártársaikat – írja a Focus című német lap.

A beszámolók szerint Paul négy bejelentőközpontot kíván létrehozni, ahol

az emberek  névtelenül jelenthetik be a politikailag helytelenül viselkedő társaikat.

Jelenteni kell például „a homoszexuálisokkal, migránsokkal, muszlimokkal, feketékkel és romákkal szemben ellenséges incidenseket”, még azokat is, amelyek nem minősülnek bűncselekménynek – állítja a Remix hírportál.

A legnépesebb szövetségi állam kormánya 140 ezer eurót fordít egy-egy központ létrehozására.

„Mivel továbbra is elutasítom a nem keresztény nemi ideológiát, már előre látható, hogy valami buzgó baloldali besúgó feljelent majd. Legyen úgy!” – reagált Dirk Kalweit, a CDU kereszténydemokrata frakciójának alelnöke a Landtagban (tartományi parlament).

Veszélyben érzik magukat a német polgárok

A németeknek már nem csak a testi épségüket kell félteniük az utcákon késsel dulakodó migránsoktól, de arra is nagyon kell ügyelniük, nehogy valami rosszat mondjanak. A napnál is világosabb, hogy nem a bevándorlókat fogják jelenteni migránsozásért, és nem a homoszexuálisokat jelentik majd homofób megnyilvánulásért – gyakorlatilag

az átlag német polgárokra jelent leginkább veszélyt az új bejelentős rendszer.

Az a kérdés is felmerülhet bennünk, vajon hogyan bizonyítják a bűncselekményt vagy éppen az ártatlanságot? Már láttunk hasonló rendszert a múltban, de nem demokratikus közegben – ezután vajon még kijelenthetjük, hogy szólásszabadság van Németországban?

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2024. január 27. 19:54
Ebben most mi az új? Az alattomos spicliskedés, hazaárulás és gyáva gyanusítgatás minden germán genetikájában megvan. Azért müködtek olyan hatékonyan az eddigi diktatórikus rendszerek is náluk. Most is éppen egy totalitáris globalistaliberálkomenista diktatúrát épitenek. Ezt több mint 40 év germanisztáni együttélés tapasztalatával mondhatom.
lvjtn
2022. október 05. 09:10
svájci = minden rossz, ami a németekről elmondható + fillérbaszó, kicsinyes és szarrágó
Ólat a trolloknak
2022. szeptember 05. 12:27
Uramjézus. Sosem voltak túlzott elvárásaim a német nők szépségével kapcsolatban, de ez a példány különösen visszataszító.
Alaric
2022. augusztus 27. 11:42
A brit író, Anthony Burgess már hatvan évvel ezelőtt előre látta ezt. A The Wanting Seed (kb. Az akarnok/hiányzó mag) c. disztopikus regényében egy olyan jövőbeli Anglia vízióját tárja az olvasó elé, ahol ugyan még kifejezetten nem büntetik a heteroszexualitást, de szigorú kvótákkal igyekeznek csökkenteni a természetes népszaporulatot, és az üzleti, tudományos és hivatali életben csak az juthat egyről a kettőre, aki byíltan homoszexuális. Nálunk, ha jól emlékszem, még Hofi viccelődött azzal, hogy a homoszexualitás tegnap még tilalmas volt, ma megengedett, és holnap talán már kötelező lesz - amit ő nem kíván megvárni. Úgy tűnik, már nem kéne sokat várnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik