Microsoft: marad a háttér és kész

2009. június 22. 15:42

A következő Windows legolcsóbb verziójában még a háttérképet sem lehet majd megváltoztatni.

2009. június 22. 15:42

A netbookhasználóknak szánt Windows 7 Starter Editionben nem lesz elérhető a felhasználói felület testre szabása. Az operációs rendszer legolcsóbb verziója megtiltja a felhasználóknak az eredeti Windows háttér, színek és hangok lecserélését, de az OEM partnerek sem szabhatják személyre az operációs rendszert - erősítették meg a Microsoftnál.

Ahhoz, hogy bármilyen módosítást eszközöljön a felhasználó, frissítenie kell Windows 7 Home Premiumra, vagy magasabb verzióra, de azt sikerült már kiharcolni, hogy a Microsoft ne korlátozza a Starter Editionben az egy időben futtatható alkalmazások számát. A Windows 7 hivatalos háttérképe egyelőre még ismeretlen.

Nem lehet a Windows 7 Starter Edition hátterét megváltoztatni (Hírszerző)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
postmaster
2009. június 23. 14:56
szanalom.hu
sergei
2009. június 22. 16:16
Ezek de hülyék, már bocsánat. Egyrészt szinte senki nem fog ilyen kiadást választani (ami akkor is így lenne, ha nem létezne ilyen kiadás :P), másrészt informatikusként mondom, hogy többletmunka (tehát pénz) az ilyen funkciók elvétele a meglévő windows-ból. Plusz, ami egyértelmű az egész termék életben tartása is pénzbe kerül. Vagy rosszul látom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!