Beszéd az erőszak ellen

2011. augusztus 09. 16:05

Érezni fogják a jog teljes erejét, és ha elég idősek ilyen bűnök elkövetéséhez, akkor elég idősek a büntetéssel való szembenézéshez is.

2011. augusztus 09. 16:05
David Cameron

„Egyszerű és világos: ez bűnözés, amivel szembe kell szállnunk, amit le kell győznünk. Minden együttérzésem a szenvedő családoké. Az ártatlanoké, akiket kifüstöltek otthonaikból és a vállalkozásoké, akiknek összetörték az üzletét, tönkretették az áruját és veszélybe sodorták a megélhetését. (...)


Eltökélt vagyok az igazságszolgáltatás ügyében és a kormány is eltökélt abban: a résztvevők érezni fogják cselekedeteik következményeit. Ez az én világos üzenetem a zűrzavarért és bűncselekményekért felelősöknek: érezni fogják a törvény teljes erejét, és ha elég idősek ilyen bűnök elkövetéséhez, akkor elég idősek a büntetéssel való szembenézéshez is. És azt üzenem ezeknek az embereknek, hogy nem csak mások életét, nemcsak saját közösségeiket, de talán saját életüket is tönkreteszik ezzel.”

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2011. augusztus 09. 22:26
6 eve elek itt Angliaban. nem igaz hogy a multikulti lenne az oka mindennek!!!akkor a sajat magam ittletet is tagadnom kellene. Nagyon sok, ismetlem:nagyon sok bevandorloval, afrikaival dolgoztam, meg egyszer DOLGOZTAM egyutt!vagyis nem jellemzo rajuk, hogy kerulnek a munkat.a dologtalan, munkakerulok aranya a fehereknel is kozel akkora. London persze mar egy kulon kategoria. ott tenyleg fekete gettok alakultak ki, ennek minden hatranyaval. en ugy ertelmeznem az itt tortenteket, hogy az alsobb nepretegek uzennek a hatalmon levoknek:ELEG VOLT!!Eleg volt a kifosztasbol, a munkanelkulisegbol, a kovetkezmenynelkulisegbol!!A feketek gyujtogatnak, fosztogatnak, randaliroznak, ami persze elitelendo es buntetendo. Es a bankarok, politikusok?ok nem ugyanezt tettek/teszik nagyobb volumenben es teljesen buntetlenul?ez nem demagogia, hanem sajnos teny.
dodóbá
2011. augusztus 09. 21:51
http://index.hu/kulfold/2011/08/09/tinedzserek_rohangalnak_teglaval_baseballutovel_a_kezukben/ Nagyon komoly! Hol vannak most a "Magyarországon minden szar, bezzeg Angliában megfizetik a tudásom emberek"?
kérdés
2011. augusztus 09. 21:05
http://www.glasbergen.com/
slomovicz
2011. augusztus 09. 20:31
Megmondom én nektek a koshert hittestvéreim. :-) Akkor lesz itt európában változás amikor a tudatlan , képzetlen afrikai és Tunéziai gazdasági menekülteket, gazdasági menekülteknek nevezik, és azzal a lendülettel visszatoloncolják a szülőhazájába , ott élni. Nézem a riportokat, ahol ócska halászhajókon érkező menekültek elmondják a riportban hogy négyezer dollárt fizettek az embercsempésznek. Nade vazze! Ha neked volt négyezer dollárod, miért nem nyitottál egy szatócsboltot ott Tunéziában? Jópofa dolog az is hogy a Tunéziai új kormány nyilatkozta, hogy NEM fogadja vissza a gazdasági menekültjeit. Ha politikai menekültként jön- a következő kérdés, miért szaladt ide Magyarországra egész Iránból mint politikai menekült? Vazze! nem találtál közben- egy biztonságos államot sem? Elég abból a politikából amely politikai haszonszerzésből támogatja a gazdasági menekültek beözönlését. Minden európai országnak joga van a maga ezer éves történelmére. Ebbe nem férnek bele azok a beilleszkedésre képtelen bevándoról, akik mint menekült a saját kulturájukat eröltetik rá a befogadó országra. Nem kellenek minaretek Magyarországon a százötven éves törökdúlás fényében. Mikor lesz ez ügyben európában változás? Amikor a Kohn Bendit félék, amikor a Tabajdi Csaba félék kirepülnek a politikából és soha sem nem kerülnek vissza. Ez lesz a változás első jele. Bevándorló mint utcaseprő? A nulla képzettségével, mire lenne másra jó? Igazgatónak? Szaporitsuk a képzetlen proli tömget- úgy sincs európában még elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!