Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Palackokat dobtak egy csepeli imaházra

2012. június 07. 11:05

Ismeretlen tettesek öt palackot dobtak be a csepeli baptista imaház udvarára. Az egyik savas folyadékot tartalmazott, a másik négyre horogkereszt volt rajzolva.

2012. június 07. 11:05

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda este közölte, hogy öt palackot dobtak be a csepeli Károli Gáspár utca baptista imaházának udvarára, az egyik feltehetően savas folyadékot tartalmazott, az üresekre horogkereszt volt rajzolva. Sass Oszkár sajtóügyeletes azt mondta: személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

A baptista egyház sajtóosztálya közleményben azt írta: „kiállunk a csepeli baptista gyülekezet mellett, és imádkozunk országunk békességéért, az elkövetőkért, hogy belátva tettük gonoszságát, bűnbánatra juthassanak. Mi baptisták minden erőnkkel ezt munkáljuk”.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!