MNO: Két időközire is megvalósulhat az ellenzéki összefogás

2013. augusztus 02. 15:12

Közös jelöltet indítana a szeptember elsejei szigetszentmiklósi időközi választáson az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-Korszakváltók – írja az MNO.

2013. augusztus 02. 15:12

Egyelőre az ajánlószelvények gyűjtése zajlik Szigetszentmiklóson, de a helyi választási bizottság már nyilvántartásba vette az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltjét, Ladányi Sándort – derül ki a Magyar Nemzet Online cikkéből. 

Az időközi önkormányzati választásra haláleset miatt lesz szükség Szigetszentmiklóson, a 8-as számú egyéni választókerületben. 2010-ben ugyanitt a Fidesz-KDNP jelöltje, Kécza György volt a befutó, ő a szavazatok 32,67 százalékát szerezte meg. Ladányi ekkor még csupán az MSZP jelöltje volt, és 29,36 százaléknyi szavazatot gyűjtött be.

Közben a szeptember 8-ai váci időközi választáson is megvalósulhat az összefogás: a kettes számú választókörzetben az MSZP és a DK közös jelöltjeként indulhat Terényi Attila. Itt is haláleset miatt lesz szükség az időközire, viszont itt három éve az MSZP csak a szavazatok 24,98 százalékát szerezte meg. Vele szemben a fideszes jelölt 34,57 százalékot kapott, a KDNP-é pedig 27,06 százalékot. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 03. 07:06
"Közös jelöltet indítana a szeptember elsejei szigetszentmiklósi időközi választáson az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-Korszakváltók" Akkor most mondja már meg valaki, mire volt jó a korábbi osztódásuk? Eljárták a pávatáncot, csupa elhatárolódás a megelőző, országrontó 8 évtől, majd újra összeállnak? Van még, aki beveszi ezt a folyamatos hiteltelen trükközést??????
kamasuka
2013. augusztus 02. 21:48
Ok. De most mi is történik majd? Főleg, ha nem nyernek? Keresnek egy még újabb jelöltet?
basatu
2013. augusztus 02. 20:02
Mi van itt a mandin,ismét egy MNO cikk,nocsak már itt is rettegnek az ellenzéktől!
megmondtam előre
2013. augusztus 02. 18:12
Mi az a kdnp vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!