Fidesz: A drogok után az alkohol is érdekli az Együtt-PM-et

2014. szeptember 11. 07:28

Lehet, hogy az Együtt-PM frakcióülésén a drog és az alkohol fontos kérdés, de a Fidesz frakcióülésén egyik sem lesz téma - írta közleményében a Fidesz, válaszul az ellenzéki Együtt-PM szerda délutáni tapolcai demonstrációjára.

2014. szeptember 11. 07:28

A tanácskozásnak helyet adó szálloda sorompójánál a pártszövetség aktivistái és Pápa Levente, az Együtt-PM gazdaságpolitikusa a fideszes, KDNP-s politikusok érkezésekor egy molinót tartottak a magasba, amelyre - a nemzeti italboltokról szóló sajtóhírre utalva – azt írták: „Nem elég a dohány, a szesz is kell?”. A Fidesz esti közleményében azt írta: „azt régóta tudjuk, hogy az Együtt-PM egyes vezetőinek drogkereskedelemben van tapasztalatuk, hiszen Juhász Pétert, az Együtt-PM társelnökét kábítószer-csempészet miatt ítélte el jogerősen a magyar bíróság. Úgy tűnik, hogy a drogok után az alkohol iránt is elkezdett érdeklődni a pártszövetség”. A közleményben megerősítették: a Fidesz frakcióülésén nem lesz téma sem a drog, sem az alkohol.

A molinót tartó Együtt-PM-eseket a helyszínen rendőrök igazoltatták arra hivatkozva, hogy rendezvényüket nem jelentették be három nappal korábban. A tiltakozók este hat óra után hagyták el a tapolcai szálloda bejáratát. A délután sajtótájékoztatót tartó Rogán Antal Fidesz-frakcióvezetőtől újságírók megkérdezték, a nemzeti italboltok témája szóba kerül-e majd Tapolcán, amire a politikus nemmel válaszolt, hozzátéve, hogy semmilyen elképzelésről nem tud ezzel kapcsolatban.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. szeptember 11. 14:35
Fidesz: A drogok után az alkohol is érdekli az Együtt-PM-et. Á titeket nem érdekel az alkohol, csak éppen most akarjátok lenyúlni az alkohol piacot. És amilyen mohók vagytok, lesz itt még "Nemzeti Füvelde" is,
Felebarát
2014. szeptember 11. 12:23
apám ezek tényleg idióták
Pinter68
2014. szeptember 11. 12:22
Megint a tipikus fideszes kommunikációs trükk. Egy ügyes csúsztatással érzelmi vagy hitvita síkra terelni a kérdést. Így próbálják elkerülni, hogy valós és érdemi válaszokat kelljen adniuk a feltett számtalan kérdésre. Vagyis, hogy az állam és az állampolgárok szempontjából milyen előnyt várnak ettől és ezzel szemben milyen hátrányokra és következményekre lehet számítani. Mindig, kivétel nélkül mindig így próbálnak kitérni az érdemi vita elől. Nem kellene nekik bedőlni.
GV0917
2014. szeptember 11. 10:14
Igyál két Unikummal többet és rózsaszínben látod a világot! Gyújts rá egy füves spanglira, fűszerezd meg parti droggal! Rögtön hülyének nézhetnek, de ezúttal immár joggal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!