Mondjon le a ceglédi fideszes képviselő!

2019. január 29. 16:07

Megdöbbenéssel értesültünk Hörömpő Annamária ceglédi Fidesz-elnök ingatlanügyeiről.

2019. január 29. 16:07
Magyar Liberális Párt

„A Magyar Liberális Párt megdöbbenéssel értesült arról, hogy Hörömpő Annamária ceglédi Fidesz-elnök cége vásárolta meg azt az önkormányzati tulajdonú ingatlant, amelynek értékesítésére a helyi képviselő-testület tagjaként korábban ő maga is igennel szavazott.
 
Ez a sajnálatos példa is azt igazolja, hogy a Fidesz politikusai országosan és helyi szinten is saját hitbizományukként tekintenek a közvagyonra, amit előszeretettel einstandolnak önön gazdagodásuk érdekében.
 
Megítélésünk szerint a ceglédi Fidesz-elnök előtt egyetlen út áll: azonnali hatállyal le kell mondania önkormányzati képviselői tisztségéről, mert méltatlanná vált a ceglédi polgárok képviseletére. 
 
A Liberálisok büntetőfeljelentést tesznek az ügyben, mert több mint aggályos, hogy a helyi Fidesz-elnök és férjének közös cége egyedüli ajánlatkérőként vásárolhatta meg az ingatlant, vélelmezhetően a piaci ár alatt, a minimális kikiáltási árért.”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2019. február 01. 08:29
Amennyit az ellenzék összehordott az sem lepne meg, ha homlokegyenest az ellenkezője lenne igaz - általában ez a tapasztalat Kósa meg a 10csilliárdos örökség, vagy a hamisított vide a HVG-ben. Az index esete azzal ki vesztett pert... Megjegyzem nem voltak annyira érzékenyek a hasonló dolgokra, amikor valamikori párttársaik szaladtak el gyorsan felvenni az állami támogatású lakáshiteleket majd a parlament eltörölte a lehetőséget, hogy majd lesz jobb. Ja lett devizahitel.
pensioner
2019. január 31. 18:39
Hányan írhatták ezt abból a tömegpártból? Mindhárman?
koronaszepe
2019. január 31. 10:32
Ez egy viszonylag tiszta ügy, nem kell atomfizikusnak lenni hogy megértse az ember. A hozzászólások szépen illusztrálják a fideszes szavazó jobbágy mentalitását...
cutcopy
2019. január 30. 09:17
Sipítoznak a privatizátor SZDSZ utódok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!