Ellenzéki győzelem a dunaújvárosi választókerületben

2020. február 16. 20:09

Ismét ellenzéki jelölt győzött az időközi országgyűlési képviselőválasztáson Dunaújvárosban és környékén.

2020. február 16. 20:09

Időközi országgyűlési képviselőválasztást tartottak vasárnap a Fejér megyei 4. választókerületben, ami Dunaújvárost és környékét foglalja magába. A választásra azután került sor, hogy a 2018-ban képviselőnek választott Pintér Tamást (Jobbik) 2019-ben Dunaújváros polgármesterének választották.

A szavazatok 98 százalékának összeszámlálása után Kálló Gergely, a Jobbik, a DK, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd közös jelöltje 56 százalékán áll. 

Fő vetélytársa, Molnár Tibor független jelölt 37 százalékon áll. A Fidesz nem állított hivatalos saját jelöltet, Molnárt támogatta a választáson.

Összesen 534 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2020. február 17. 19:12
Úgy láttam neked, de lehet, hogy megint egy álnick! Mi a jó abban, hogy hamisítják a nickeket?
ellenforradalmár
2020. február 17. 13:38
"A centrális erőtér csúfnevű oszd meg és uralkodj ideje lejárt." Komcsi memóriádat felfrissítem: most októberben a Fideszre 1,8 millióan szavaztak, az ellenzékre 1,4 millióan, ez parlamenti választás esetén megint 2/3 a Fidesznek...
Bokros Birka
2020. február 17. 11:44
"Papírforma-eredmény született a vasárnapi dunaújvárosi időközi választáson. A Fidesz nem is számított győzelemre, ezért nem indított saját jelöltet, tét nélküli választás volt, nem változtak a parlamenti arányok. Rendkívüli alacsony részvétel, teljes érdektelenség kísérte az időközi választást." Na így tud 20% alatti szavazóval nyerni a moslék kloáka! :D MIÉP-es, barna nadrágos képviselővel seig heils "demokratikus" náci kloáka!
Bokros Birka
2020. február 17. 11:39
Mi lesz már a NAT-ból kiszavazták a moslék kloáka matematika óráit? Na majd a CEU-n bepótoljátok gender szakon. Milyen szépen fog mutatni barna nadrág, vörös kardigán és egy szivárványszínű bokréta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!