Koronavírus miatt kellett kényszerleszállást végrehajtani

2020. december 20. 20:15

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a United Airlines-nak koronavírusos okból, a férfi életén nem tudtak segíteni.

2020. december 20. 20:15
null

Kényszerleszállást volt kénytelen végrehajtani az amerikai United Airlines, miután egyik utasuk, egy férfi rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt. A szerencsétlenül járt férfi feltételezhetően koronavírus-fertőzött volt és könnyen megfertőzhette valamennyi utastársát.

A United Airlines gépe a floridai Orlandóból tartott Los Angeles-be, amikor a többi utasnak feltűnt, hogy a férfi rosszul érzi magát: izzad és rázza a hideg. Mivel a férfi állapota egyre rosszabb volt, a kapitány a kényszerleszállás mellett döntött, majd sikeresen le is rakta a gépet New Orleans-ban. A helyszínre siető mentők azonban már nem tudtak segíteni a férfi életén, aki a mentőautóban hunyt el menet közben. 

„Az utas megerősítette, hogy nem volt pozitív koronavírus tesztje, és azt állította, nincsenek Covidra utaló tünetei. Mint utóbb kiderült, nem mondott igazat” – nyilatkozta a United Airlines szóvivője. Az elhunyt felesége azóta beismerte, hogy férjének tényleg koronavírus-fertőzésre gyanút adó tünetei voltak, hiszen nem érzett ízeket és a szaglását is elvesztette. A légitársaság megkezdte utasainak felkeresését és értesítették az amerikai járványügyi központot, a CDC-t is.

Fotó: MTI/ EPA/ Aaron M. Sprecher

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2020. december 21. 00:18
Ilyenek ezek az amerikai emberek, betegen, lázasan repülőre ülnek, semmi gond, a beszállásnál nem ellenőrizték az utasok testhőmérsékletét? Ez is Amerika, a rosszabb és ostobább fele.
Csigorin
2020. december 20. 23:27
kellett neki tunetekkel repulni
Sróf
2020. december 20. 22:04
R.I.P. Ilyenek ezek a felelőtlen liberálisok. De pánikra semmi ok, négy év múlva újra szavazhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!