Megmérgezhették a Netflix egyik producerét

2020. december 27. 22:27

Mergmérgezhették Lin Qui-t, a Netflix egyik producerét, aki december 24-én elhunyt.

2020. december 27. 22:27
null

Megmérgezhették a Netflix egyik producerét, Lin Qui-t, aki december 16-án került kórházba Sanghajban, majd 24-én elhunyt – állítja a sanghaji rendőrség. A rendőrség Lin Qui egyik kollégáját vádolja a mérgezéssel, aki vitában állt vele a 16-át megelőző napokban. A producer a Netflix egyik készülő sci-fi thrillerén, A Háromtest-problémáján dolgozott a Trónok Harca rendezőivel, David Benioffal és D.B. Weiss-el közösen. A sorozat az emberiség és az űrlények jövőbeli kapcsolatteremtéséről fog szólni.

Fotó: A Netflix amerikai amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat irodaháza a Los Angeles-i Sunset Boulevardon 2020. július 13-án. (MTI/ Netflix via AP Images/ Netflix)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. december 29. 09:54
Minden gyilkosság mögött 2 dolog állhat: -pénz -nő. Ilyen volt, van, lesz. Ennyike.
yanoo
2020. december 28. 12:20
Budapesten biztonságban volt, de ahogy kitette a lábát Pomázra, azonnal megmérgezték novicsokkal az oroszok, de túlélte és most kiadták az oroszok a NATO laborokba, hogy bemérjék a novoszobirszki labor novicsokját, hogy aztán Putyin letagadhassa. Az oroszok a novicsok mérgezésekkel csak el akarják terelni a figyelmet arról, hogy meghekkelték az amerikai választásokat. Az, hogy miért a Netflix egyik producerét, azt csak Orbán tudhatja és Clooney, de ő csak a magyar választási küzdelemben hozza ezt nyílvánosságra. Állítólag egy brüsszeli buliban Clooney leszopta Dobrev Klárát egy orosz titkosszolgálati felvételen.
néhai Ch.Pilot
2020. december 28. 12:16
Végre egy jó hír. Pusztulnak a Sátán propagandistái.
olajfa1
2020. december 28. 08:51
Már az amerikaiak is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!