Szigorú büntetés járna egy virginiai iskolában, ha a diákok a lányokat lánynak, a fiúkat fiúnak hívnák

2022. május 29. 13:49

A szabályzat módosítását a szülők nyomására június közepéig elnapolták.

2022. május 29. 13:49
null

Fellázadtak a szülők egy virginiai iskola vezetősége ellen, mert az oktatási intézmény büntetni akarta a gyerekeket, ha a fiúkat fiúnak, a lányokat pedig lánynak nevezik – számolt be a The Federalist.

Az tervezett szabályozás értelmében a negyedik és hatodik osztályos gyerekeket súlyosabban büntetnék,

ha egy társukat, aki magát például transzgendernek tartja, a maga által választott nevétől eltérő néven szólítanának.

A fairfax-i iskolaszéknek eredetileg a csütörtök esti ülésén kellett volna döntenie a tanulói jogok és kötelezettségek útmutatójának módosításáról, de szülők tiltakozása miatt a téma megvitatását június 16-ára helyezték át.

Stephanie Lundquist-Arora, az egyik tüntető édesanya nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy továbbra is ragaszkodnak az eredeti álláspontjukhoz, és nem fogják engedni, hogy az iskolai tanács keresztülvigye ezt a módosítást.

A tüntetésen résztvevők aggodalmukat fejezték ki az oktatás minőségének romlása, valamint az iskolákban megjelenő rasszista és szexualitással kapcsolatos ismertető anyagok miatt is – írta a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/John Taggart

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2022. június 04. 11:45
Viseljenek szivárványos csillagot a transzneműek, és akkor tudni fogják, hogy ki kicsoda. :)
Nagyhuba1
2022. május 30. 12:52
Semmi gond... Hívjuk a hülyéket buggyantnak..a buggyantakat meg hülyének.
mokány
2022. május 30. 11:00
Irány a szleng beszéd . Fucked usa .
Reszelő Aladár
2022. május 30. 09:01
Ennek az egész szabályozásnak az előfeltétele, hogy a gyerek a megfelelő időben coming outol. Vagyis közüggyé teszi a szexuális irányultságát. Ami normális helyeken a legszigorúbb magánügy és itt még csak gyerekekről beszélünk. Persze ha a 17 éves amerikai focista levarrja a 23 éves fullos tanárnőt, akkor az utóbbi már szexuális ragadozó lesz. Amúgy ha állásinterjún rákérdeznek a szexuális preferenciákra, akkor a interjúztató cég még perelhető is lenne ezért. Nem nehéz az egész mögött valami szándékos gonoszságot látni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!