A DK-MSZP által támogatott „független” jelölt nyert Salgótarjánban

2022. július 17. 20:16

Időközi önkormányzati választásokat tartottak vasárnap.

2022. július 17. 20:16
null

Időközi választást tartottak Esztergom mellett Salgótarjánban is. Itt négy jelölt indult: Szabó Csaba a Fidesz-KDNP színeiben, Ludányi József hivatalosan függetlenként de az MSZP-DK támogatásával, Egyedi Norbert Mi Hazánk zászlaja alatt valamint Nagy Attila Tibor a Munkáspárt-ISZOMM támogatásával.

A 7-es számú választókerület új képviselője Ludányi József

 Nyitókép: MTI /Balogh Zoltán

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 18. 20:02
Abban a városban soha nem lesz konzervatív vezetés. Egyszerűen képtelenek integrálódni. Jelenben a múlt! A múltban Salgótarján adta az acélgyártás, az üveggyártás, a szénbányászat, de még a bazalt követ is pestnek, tehát erős ipari centrum volt, hasonlóan Tatabányához, ami úgy elhúzott, hogy tarján ezer év múlva nem éri utól. Sok szakképzett ember, aki iparra szakosodtak, kihalt, elköltözött, de utódaik viszik a kommunista hagyományt. Szar lehet nekik, mert évtizedeket vagy századokat buknak, a komcsi szavazóik miatt!
Mirtilla
2022. július 18. 15:37
A siküveggyár egykori sikhülye munkásőrei otthon titokban még őrzik a felszerelést, hátha ujra eljön még az ő idejük. Addig is megy a vörös masszázs a háttérből.
csulak
2022. július 18. 12:29
Baloldaltol jot meg nem latott a vilag, Salgotarjan szopni fog !
nyugalom
2022. július 18. 10:40
Akkor ne merjenek sirni, követelőzni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!