Orbán Viktor termőterületek helyére épített gyárakat és kamionparkolót

2023. március 14. 06:10

Most a debreceni akkumulátorgyárral vesztene el az ország jó termőföldet.

2023. március 14. 06:10
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Bár Orbán Viktor elviekben a magyar vidéket és mezőgazdaságot az ország egyik aranytartalékának tartja – közben az elmúlt évtizedben a kiemelt beruházások ürügyén rendkívül jó minőségi termőterületek helyére építettek gyárakat és kamionparkolót – most pedig épp a debreceni akkumulátorgyárral vesztene el az ország – és Európa is – többszáz hektárnyi jó minőségű termőföldet.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. március 15. 15:12
Szerinted hova kellene gyárat telepíteni te fogalmatlan, szakadékba? De lehet, hogy a megbízóid országa területeit protezsálod. Métely.
loci__
2023. március 15. 13:51
Mozgalmi és esküvőjén négykézláb részegen vágtázó izgalmi dugásra váró katka, te kibaszott Magyarországot hátba támadó és áruló rohadt, ócska kis ribanc, mert neked a mi hazánk Magyarország nem hazád csak csalással megszerzett állampolgársági joggal és hazug esküvel kaptál magyar állampolgárságot, amit tőled már réges-rég vissza kellett volna vonni. Mert téged Kanadából ügynökként szalajtottak ide szart keverni Nem is értem az általad ostorozott Orbán kormányt, hogy ha uniós mentelmi jogod alapján nem lehet téged börtönbe csukni a Magyar Törvények alapján, azért az állampolgárságodat meglehet és meg kellene szüntetni, mert te riherongy sehonnai kibaszott repedt sarkú ribanc vagy, te nem lehetsz velünk egyen rangú és jogú Magyar Állam polgár. Te hülye tahó tudatlan állampolgárságát eláruló és úgy tűnik megtagadni akaró ribanc, amit szerintem nem sokára el fogsz érni, tudod ,hogy hol és milyen területen fog felépülni az akkumulátor gyár Debrecen határában?. Szerintem neked halvány fingod sincs a valós természeti körülményekről. Az építési terület nem kimondottan alkalmas mezőgazdasági termelésre, mert az homok, amin maximum az akác tud eredményesen, ami köztudottan egy invaziv növényi faj Magyarországon. Te hülye tudatlan, tájékozatlan picsa az invazív akácot észak Amerikából erőltették be többek között Magyarországra is. Mielőtt kárognál Brüsszelben Orbánról és a Magyar termőföldről szóló előbb költözz a faszfej köcsög férjecskéddel az akkumulátor gyár létesítésének, térségének közelébe és térségébe és próbáljatok ott mezőgazdasági tevékenységből megélni, szerintem ott felfog kopni az állatok. Hogy higgadni tudjál mielőtt Brüsszelben tudjál ugatni és károgni, Te én továbbra is ajánlom neked, Te repedt sarkú stupid állampolgárságodat eláruló büdös k@rvát esernyős szexel kellene kielégíteni (csukva be nyitva ki , hogy szokja) legalább 10-szer, hogy lenyugodjál a szexuális genderizmusoddal.
edico
2023. március 15. 12:54
Ennek a meddő tehénnek semmi nem jó, amit a kormány csinál. Mi a fenének él egyéltalán hazánkban?
KBA98
2023. március 15. 12:26
Helyedben én nem fokoznám a helyzetet, mert annyira elvetetted már eddig is a sulykot, hogy a helyedben nem mernék emberek közé menni. A sírba nem viheted a lopott, árulással szerzett vagyonodat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!