Szemüveget villantott Zelenszkij, az oroszok a függőségeivel magyarázzák

2023. május 05. 08:27

Az ukránok szerint mindössze a bunkerek megvilágítása, és a kevés fény miatt romolhatott meg az ukrán elnök látása.

2023. május 05. 08:27
null

Az mk.ru arról ír, hogy az ukrán elnök szemüvegben bukkant fel Hágában, a nyilvánosság előtt május 4-én. Hozzátették:

a dokumentumokat csak így tudta kitölteni.

A portál emlékeztet, hogy Volodimir Zelenszkij már februárban azt nyilatkozta, hogy a háború kitörése óta annyira megromlott a látása, hogy képtelen elolvasni a teafilter címkéjét.

Mi lehet az ok?

Az ukrán elnök magyarázata szerint a teljes világítás hiányában végzett intenzív munka a szemüveg oka, illetve azt hangsúlyozza, hogy az elnöki bunkerben és más helyiségekben is rossz fényviszonyok vannak. Az orosz lap szerint viszont egész egyszerűen „az elnök függőségei” befolyásolják az egészségügyi állapotát.

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 05. 16:06
lehet, hogy kábszer árt a tekintetnek is?
WDPH
2023. május 05. 11:34
Kíváncsi lennék, ki volt a szerzője ennek a tartalmas cikknek? Ennyit tudott előhúzni Zelenszkij lejáratására, hogy szemüveget viselt? Meg, hogy "az orosz lap" szerint valamilyen függősége van? Hát gratulálok, akárki is alkotta!
Micó
2023. május 05. 11:09
Ez CIA szemüveg. Így a nőket mindig pucéran látja. Horst Fuchs kűldte neki a teleshopból. Az asszony pedig óriás vibrátort kapott.
Micó
2023. május 05. 11:06
Már gyerekkorában sajátos szokásai voltak,pl. Nyalta a falat, és lukakat fúrt a kiságya melletti falba,amit így kifejtett,azt megette. Ezért az anyja ,idővel, a gyerekágyat a szoba közepére tette, de ekkor rendszeresen kiesett belőle, fejre. ( Dr. Andrej Szipacs)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!