Így tépték le a pólót az Air France HR-vezetőjéről

2015. október 05. 18:23

Bedühödtek az Air France dolgozói, mert a cég 2900 állás felszámolását jelentette be. A munkások a légitársaság HR-vezetőjének pólóját megszaggatták, alig tudott kimenekülni a tüntető tömegből.

2015. október 05. 18:23

Feldühödött dolgozók támadtak az Air France vezetőségére, miután tudomást szereztek a 2900 főt érintő elbocsátásról. A szakszervezetek sztrájkot hirdettek, többen „rúgják ki az igazgatót” feliratú táblákkal vonultak a légitársaság székháza elé. A munkások egy csoportja rátámadt Xavier Brosetára, a cég HR vezetőjére, majd ingét is letépték, mire végül sikerült kimenekíteni a tömegből. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2015. október 06. 11:13
Nagyrészt a menedzsmentnek van igaza, mert a francia munkajogi törvények túl szigorúak és így nagyon nehéz versenyezni más cégekkel. Megegyezés nélkül nem lehet leépíteni, és így végül inkább megszüntetik szinte az összes hosszútávú járatot.
tevevanegypupu
2015. október 06. 09:03
Meglehetősen ijesztő kis kaland lehetett nekik..de egy pilóta havi fizetése az Air France-nál 17 ezer euró, kétszer annyi mint egy francia miniszternek. És ami azt illeti az embereknek már tele van a hócipője az állandó légitársaság sztrájkoktól, szóval jelenleg nem biztos, hogy a sztrájkolóknak drukkolnak.
röviden
2015. október 06. 08:55
Szép is az osztályharcba ojtott integráció.
Pendragon
2015. október 06. 08:39
Lemaradt! Van afrikai munkatársa is aki évek óta vele dolgozik, szívvel lélekkel de ő ugyanezt elmondja honfitársairól! Sajnos ő a rendhagyó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!