Zavargássá fajult a Trump elleni tüntetés

2016. november 11. 12:08

Erőszakba torkollott Portlandben a Trump-ellenes anarchisták tüntetése. Autókat rongáltak, kirakatokat törtek be és kukákat gyújtottak fel, a rohamrendőrök könnygázzal oszlatták fel a zavargást.

2016. november 11. 12:08

Autókat rongáltak, kirakatokat törtek be és kukákat gyújtottak fel az oregoni Portland tüntetői. Végül erőszakba torkollott a Trump-ellenes anarchista demonstráció. A rohamrendőröknek könnygázzal kellett feloszlatni a tüntetést – tudósít a Euronews.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. november 11. 21:02
Ha anarchisták lennének, akkor az Anarchista Pártra szavaztak volna. Igazi demokraták ők.
Illieral
2016. november 11. 20:33
2002-ben itt is ment a balhé a vesztett választás után, de nincs ezzel baj, hülyék mindig minden csoportban vannak.... Meg kellene várni mit fog csinálni a jó ember és annak megfelelően értékelni.
Harangláb
2016. november 11. 19:26
Lám, ilyenek a Demokraták...Ilyenek a demokraták???!
Autofocus
2016. november 11. 19:22
"Soros György szerint az amerikai republikánus párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump ingatlanmágnásnak esélye sincs arra, hogy elnökké válasszák, írja az MTI. (...) Soros György szerint Trump népszerűsége ahhoz fog vezetni, hogy a demokraták jelöltje – aki szerinte Hillary Clinton lesz – földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!