Számos politikust kifiguráztak a német karneválokon

2017. február 28. 07:57

Trump volt a főkedvenc, de Merkel, Schulz, May és Nyugat-Európa radikális jobboldali politikusai is felkerültek egy-egy karneváli kocsira, de még Orbán Viktornak is jutott hely.

2017. február 28. 07:57

A „Rózsahétfő” a farsangi szezon csúcspontja Németországban, több nagyvárosban is felvonulásokat tartottak, többek között Kölnben, Düsseldorfban vagy éppen Mainzban pedig a politikai tartalmú installációk keltettek feltűnést a karneváli felvonuláson.

Volt Merkel-mamutra vadászó Schulz, a brexittel önmagát fejbelövő Theresa May, vagy a Szabadságon erőszakot tevő, de végül rajtavesztő Trump is arról szólt, hogy kifigurázza a világpolitikai folyamatokat, illetve azok főszereplőit – számolt be az Euronews.

Nem maradt azonban ki a szórásból Orbán Viktor sem. A magyar miniszterelnököt többek között hernyóként ábrázolták, ahogy Putyinnal, Trumppal, Erdoğannal és Kaczyńskivel (akik szintén hernyók voltak) megeszik a demokráciát, ami ebben az installációban egy zöld levél volt.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. március 01. 08:29
a NÉMETEKÉ VALÓDI DEMOKRÁCIA Nem félnek, kigúnyolnak politiksokat, piálnak rögöhnek egy jót és élik az életüket. Ha itthon rendezne ilyet a jónép a szélsőjobbosoknál kiverné a biztosítékot, hogy mit örömködnek a retkes liberálisok, orbánt kifigurázzák? a tekintetes miniszterelnök urat? Ez felségsértés! Nehogy egy percig is jól érezzzük magunkat, rettegni kell mert háború van és jönnek a menekültek és mindmeghalunk.... Ehhez képest a németeknél sokmillió muszlim bevándorló mellett karneváloznak, basznak a rettegőkre. Mondjuk mert nincsenek is annyian....
Rockpapa
2017. február 28. 17:10
Barom németek.Hitler nem volt köztük,hogy közülük is bekerüljön valaki.
kicsiaborsde
2017. február 28. 10:48
Hadd csinálják. Majd 20 év múlva, mikor már Ahmed lesz a kancellár és betiltják a "hitetlen" szokásokat és ünnepeket, akkor majd rájönnek. És akkor jönne majd az összes libsi is már hozzánk. Na akkor kell nekünk az osztrák határra is kerítést építeni és ezeket az agyhalottakat nem beengedni!
trespass
2017. február 28. 09:45
https://goo.gl/MhTulL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!