Portland lángokban: Több mint 50 napja zajlanak az erőszakos tüntetések

2020. július 21. 20:09

Két hónappal George Floyd brutális meggyilkolása után Portlandben több mint 50 napja zajlanak az erőszakos tüntetések. Oregon kormányzója és Portland polgármestere is ellenzi a Trump által odavezényelt szövetségi rendfenntartók jelenlétét, szerintük az nem segít a felforduláson.

2020. július 21. 20:09
null

Keddre virradóan ismét összecsapásoktól volt hangos az északnyugat-amerikai nagyváros. A FoxNews beszámolója szerint megint ezrek vonultak utcára a belvárosban előző estére szervezett megmozduláson – közölte kedden a Neokohn.

A portál szerint a demonstrálók közül többeket az este folyamán csak gázspray-vel tudtak eltéríteni azon szándékuktól, hogy állami tulajdonú épületeket rongáljanak meg.

Mint írják, a Portlandben hetek óta tartó tüntetéssorozat a közelmúltban új fejezetéhez érkezett, és most hétfőn erre való reakcióként hívták életre az eredetileg békésre tervezett megmozdulást. Az történt ugyanis, hogy az elmúlt napokban jelöletlen egyenruhájú szövetségi rendfenntartók érkeztek a városba, és a tüntetők közül több embert is jelöletlen furgonokkal elszállítottak.

Címlapkép: YouTube

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. július 22. 13:30
-:))) Figyelmeztetlek! ez a " polIip" nem az igazi" pollip"! nagy I- használt, kis l helyett. Ez egy ganyé, liberalbolsevista troll, Gyurcsány házaspár seggtörloje!!
Emmanuel Goldstein
2020. július 22. 12:43
Trump alkalmatlan az elnöki feladat ellátására. Ha új elnök lesz, megnyugszik a közvélemény.
Letiltott
2020. július 22. 09:45
nem volt az túl régen, amikor Charles Gati előadta, hogy meg vannak az eszközeik, hogy ha nem tudnak demokratikus választáson elmozdítani egy nekik nem tetsző vezetőt, miniszterelnököt .., hol, ki az aki épp a hatalomban van.. akkor alkalmaznak más eszközöket.Azóta láttunk erre számos példát.
wrobcsi
2020. július 22. 08:40
Az, hogy rendet tesznek a tüntetés párti polgármesterekkel szemben is, még ok, de azonosító szám kéne. Bármikor elgurulhat a gyógyszer egy rendfentartónál, ha a tüntetők vadulnak, és túlreagálhat. Ennek megfékezésére jó az azonosíthatóság. Akiket egyébként láttunk nem alkalmaztak túlzott erőszakot, pedig ha lett volna biztos mutatták volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!