Dallasban kissé túltolták a Halloweent

2020. november 02. 13:57

Olyan jól sikerült a dekor, hogy még a rendőrök is kijöttek.

2020. november 02. 13:57
null

Minket Közép-Európában nem annyira szokott magával ragadni a halloweeni ünnepi hevület, de az USA-ban ez még mindig hatalmas dzsembori. A gyerekeknek érthető okokból, hiszen az apróságok ilyenkor egy évre elegendő csokit és cukrot szednek össze a házalással, de a jelek szerint nemcsak ők vannak ennyire rápörögve a témára.

A dallasi Steven Novaknak például nem volt elég néhány töklámpás, ő valóságos bűnügyi helyszínt csinált a kertjéből, ami annyira népszerű lett, hogy még hozzánk is eljutott a híre, arról nem is beszélve, hogy néhányan úgy betojtak a valóban élethű vérfürdőtől, hogy többször is kihívták a rendőrséget – írja a player.hu a Dallas Observerre hivatkozva.

 

A képeket elnézve őszintén reméljük, hogy csak a gyerekeit akarta meglepni...

(player.hu)

Címlapkép és fotók: Dallas Observer

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. november 03. 06:55
Párizsban, Nizzában Lyonban és Bécsben is megtolták a haloweent, ami nálunk Mindenszentek! NE HALOWEENEZZÜNK, mert egy keresztény ország NEM vesz át szaros pogány szokást! Miért nem rendezünk mindjárt emberevéses bacchanáliákat vagy dionüsziádákat? Bolond liberális Európaiak!
matykox
2020. november 02. 20:38
Dögunalom. Naggyon szellemes. Szellentős. Ízléses. etc., etc.
Armageddon
2020. november 02. 19:36
Ááásít.....
jóember
2020. november 02. 17:37
A részletekre nem ártott volna odafigyelni! A páncélszekrényes alaknak két bal keze, az utcán fekvőnek meg két jobb lába van. Így nem tudok megrémülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!