Exrendőrök lehetnek az aradi robbantás hátterében

2021. május 31. 08:24

Cigarettacsempészet áll a gyilkosság középpontjában.

2021. május 31. 08:24
null

A nyomok alapján nem baleset, hanem gyilkosság történt szombaton reggel Aradon, ahol Ioan Crișan helyi üzletember autója éppen akkor robbant fel, amikor tulajdonosa beült, és el akart vele indulni – közölte a Főtér. A lap hozzátette, hogy a helyi sajtó értesülései szerint a gyilkosság hátterében a cigarettacsempészet állhat, amelyben a rendőrség is érintett lehet, mivel exrendőrök állnak a háttérben.

Távirányítású robbanószerkezet

Hangsúlyozták: az értesülések szerint Crișan egy csempészcigaretta-szállítmánnyal kapcsolatosan adott tippeket a rendőrségnek, és talán ezért tettek bombát az autójába. Emlékeztettek, hogy az Arad megyei rendőr-főkapitányság még hétfőn tudatta, hogy lecsapott egy teherautóra, amelyben 600 kartonnyi csempészett cigarettát találtak. A sofőrnek sikerült elmenekülnie, és azóta sem találták meg.

A Főtér arról ír, hogy a teherautót bizonyos értesülés alapján Crișan cégének udvarára vitték cigarettástul. Egyértelműnek tűnik, írják, hogy

valaki bombát helyezett az üzletember autójába,

ennek nyomán a legfőbb ügyészség jelezte: átvette a nyomozást, és gyilkosság gyanúja miatt nyomoz az ügyben. A gyanú szerint a robbanószerkezetet a sofőrülés alá rejtették, és vélhetően távirányítással robbantották fel.

Kép forrása: Youtube-videó (Critik Arad)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. június 01. 01:30
A bomba is fekete volt. Rá kellene íratni az EU-nak a bombára, hogy tartós használata egészségkárosodást, vagy halált okozhat. Ráadásul a filmen látható volt hogy a bomba nem volt felszerelve füstszűrővel.
Paskai
2021. május 31. 12:17
Besúgóknak mindent szabad ebben a világban...
Rasdi
2021. május 31. 11:16
Ami azt illeti a "fináncmentes" dohánynak régi hagyományai vannak - világszerte.
files32
2021. május 31. 11:12
A cigi öl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!