Sztálin védelmében transzparenst akasztottak a valenciai városi tanács erkélyére

2021. augusztus 25. 15:19

A marxista-leninista párt tagjai augusztus 23-án, a totalitárius diktatúrák áldozatainak emléknapján egy transzparenst helyeztek el Joszif Sztálin védelmében a valenciai városháza erkélyén.

2021. augusztus 25. 15:19
null

A Compromís és PSOE baloldali koalícó által irányított városban a jobboldali ellenzék a polgármester felelősségét firtatja, mert úgy vélik köze volt elvbarátainak akciójához. A kommunisták egyébiránt Spanyolország más városaiban is hasonló akciókat hajtottak végre, mivel úgy vélik, a „fasizmus és kommunizmus közötti egyenlőségjel a totalitarizmus eszméje szerint hamis, mert a kommunisták voltak azok, akik valóban legyőzték azt a nácizmust, amit a kapitalisták finanszíroztak és megpróbálja elterelni a figyelmet a munkásmozgalom által elért sikerekről”.

 

 

A transzparensre, amely csak néhány percig volt látható a „Sztálin védelmében” felirat volt nyomtatva, valamint a marxista párt kezdőbetűi mellett babérkoszorúban a diktátor arca, valamint a sarló és kalapács kommunista szimbóluma.

A baloldali városvezetéssel szemben felmerült egyfajta hallgatólagos cinkosság a szélsőbaloldali aktivistákkal, ezért a jobboldali ellenzék minden tagja kérte a történtek hivatalos elítélését. Joan Ribó polgármester szerint azonban az akciót a nyilvános erkélylátogatás kihasználásával hajtottak végre. „Ennek semmi köze a Városi Tanácshoz, nem volt engedélyezve és nem volt bejelentve, a tanács sem tudott semmit” – mondták. A helyi rendőrség mindenesetre vizsgálja az ügyet. 

Fotó: Twitter

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2021. szeptember 08. 15:31
csak nem az orosz gazdasági menekültek, tolvaj maffiózók gyermekei alakitottak ujabb szocialista pártot Valenciában???
sihlcapa
2021. szeptember 04. 13:23
Sztálin legnagyobb hibája az volt, hogy a Szovjetunió legyőzte a fasiszta Németországot, amelyet szintén az amerikai nagytőke finanszírozott. Ezt nem lehet neki megbocsátani. Hihetetlen, hazugságokon alapuló kampányt szerveztek, hogy lejárassák őt.
DonCiccio
2021. augusztus 26. 08:29
A kommunizmus visszaköltözött Oroszországból a Nyugatra és az USA-ba. Ezek elképzelni se tudják mi a kommunista/bolsevista diktatúra. A sok hasznos idiota.
scion
2021. augusztus 26. 07:39
most képzeljük el ha Hitler arcképét terítették volna ki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!