Íme, a fegyvermester, aki miatt most bajban van Alec Baldwin

2021. október 28. 07:49

A fegyvermester korábban ijesztőnek nevezte a vaktöltények betöltését, továbbá panaszkodott arra, hogy nem tudja, hogyan kell csinálni.

2021. október 28. 07:49
null

Terjed a Twitteren egy olyan videó, mely a Rust című film fegyvermesterét, Hannah Gutierrez Reed-et mutatja. A hölgy profilja számos érdekességet tartogat, így például azt, hogy egy podcastban arra panaszkodik, hogy zavarba hozzák a vaktöltények, amelyeket nagyon bonyolult betenni, és ő nem is ért hozzá igazából, nem érzi magát felkészültnek. 

A 24 éves hölgy nem ismeretlen sem Hollywoodban, sem a filmes szakmában, édesapja ugyanis Thell Reed fegyvermester és filmes tanácsadó, aki sokszor dolgozott Quentin Tarantinoval is, többek között a Volt egyszer egy Hollywoodon, illetve a Django elszabadul című filmekben.

Hannah Gutierrez Reed azonban nem először keveredett bajba. Tavaly augusztusban akkori barátja Tyler Dyer halálos motorbalesetet szenvedett, Hannah Reed pedig állítólag részt vett abban az italozásban, amely a tragédiához vezetett, és amelyben Tyler barátja, Aaron Butcher is részt vett. A későbbi eljárások elkerülése érdekében ekkor Reed és ügynökei 50 ezer dollárt fizettek az áldozat családjának azzal a feltétellel, hogy nem kezdeményezhetnek velük szemben polgári peres eljárást. Büntetőeljárás ekkor sem indult, bár a rendőrség megállapította, hogy a „sebesség és az alkohol” voltak okolhatók a történtekért. 

Fotó: Twitter

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. október 29. 08:13
"A hölgy profilja számos érdekességet tartogat, így például azt, hogy egy podcastban arra panaszkodik, hogy zavarba hozzák a vaktöltények, amelyeket nagyon bonyolult betenni, és ő nem is ért hozzá igazából, nem érzi magát felkészültnek. " Igenis, felelős Baldwin a balesetet illetően. Ő volt a produkció vezetője, nagyfőnöke. Ezt a csajt nem szabadott volna fegyver közelébe engedni. Max. a takarító eszközökhöz. Bár úgy ránézésre, azzal se járt volna jól a stáb.
sorivo4
2021. október 29. 06:37
Alec Baldwin nem vétett, de gondoskodjon az áldozat családtagjairól. Biztosítsa számukra azt, amit ő biztosított volna, ha nem hal meg miatta. Vagy egy kicsit többet, mondjuk a dupláját.
sorivo4
2021. október 29. 06:34
Fegyvert kézbe venni vagy kézbe adni csak töltöttség ellenőrzése után lehet.
sorivo4
2021. október 29. 06:27
A puncika vétett, de mert apuka nem képezte ki jól. Felfüggesztetlent kapjon, amiből megtanulja a leckét. Amiről a bíróság megbizonyosodjon, hogy nem fordulhat elő többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!