Két kilométeres csővezetéken csempészték a vodkát az ukrán határon át

2021. november 02. 09:34

Az ukrán oldalon két, egyenként kétezer literes tartályban tárolták a szeszt. A szeszvezetéket búvárok bevonásával számolták fel.

2021. november 02. 09:34
null

A Kárpáti Igaz Szó számolt be arról, hogy egy két kilométer hosszú, 32 milliméter átmérőjű illegális vezetéket találtak a határőrök Ukrajna és Moldova határán. A csővezeték néhány centire a földfelszín alatt haladt, az ukrán határőrök két darab, egyenként 2 ezer literes tartályt találtak a vezeték ukrán végén.

A tájékoztatás szerint a vezetéket a határőrök búvárok bevonásával számolták fel, a tetteseket még keresik.

Nyitókép: YouTube

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelemikes
2021. november 02. 21:27
Van ami örök! A kányavári általános iskola szerepelt - anno 1974 - a "Nyitnikék" ifjúsági kulturális műsorban. Én, negyedikes riportalanyként: "Öregapám mesélte (Horváth tanár úr javított: Nagyapád mesélte) régen, a múlt századokban a Kányavári hegyről két kilométeres rézcsővezetéken folyt a bor a Kányavári Vár nagy hordóiba - szem elől rejtetten." Van ami örök!
masikhozzaszolo
2021. november 02. 18:46
Ez a csővezeték feleslegessé vált, azért számolták fel. Ott van helyette a másik, amin régebben a gáz jött. Gondolom, Kisvárda a vége, nem Moldova.
flesh ripper
2021. november 02. 15:12
Megérdemlik az ilyen itókát!
Swastika
2021. november 02. 15:08
Hát ebből is az igyon , akinek két anyja van . A vodka eleve egy szerintem semmilyen ital , se íze , se bűze . Ha rövid ital , akkor Laphroaig Single Malt ... .-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!