Bődületes bulit csaptak Boris Johnson hivatala előtt

2022. január 16. 12:39

Így emlékeztek meg arról, hogy a még a koronavírus-járvány, valamint a Fülöp herceg elvesztése miatti nemzeti gyász idején is tartottak bulikat a kormányfő hivatalában.

2022. január 16. 12:39
null

Demonstrálók flash mob bulit tartottak Boris Johnson brit kormányfő hivatala előtt. A résztvevők így emlékeztek meg arról, hogy a hivatalban még a koronavírus járvány valamint a Fülöp herceg halála miatt elrendelt nemzeti gyász ideje alatt is partikat s bulikat tartottak. A miniszterelnöki hivatal elnézést kért II. Erzsébet királynőtől.

A tiltakozók pénteken jelentek meg a Downing Street 10 előtt, Boris Johnsonnak beöltözve egy hatalmas hangszóróval. A demonstrálók a dübörgő zene ütemére azt skandálták, hogy

 A Downing Street szóvivője a megrendezett partikat „mélységesen sajnálatosnak” nevezte, és kifejtette, hogy bocsánatkérést kormányzati illetékesek tolmácsolták az uralkodónak. A brit belpolitikában szinte példátlan gesztus közvetlen előzményeként a The Daily Telegraph című konzervatív brit napilap pénteken megírta, hogy tavaly április 16-án hajnalba nyúló, alkoholfogyasztással egybekötött búcsúbulit tartottak a Downing Streeten, az egyiket James Slack, a miniszterelnöki hivatal kommunikációs igazgatójának távozása, a másikat Johnson egyik személyi fotósának utolsó munkanapja alkalmából.

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2022. január 16. 21:35
és a mi hazánk buliját miért hallgatja el a teljes média? https://mihazank.hu/
quimby
2022. január 16. 20:53
Viktor vagyok és szeretek disznót vágni ;) Na jó nem adok több ötletet....
Leskelődő
2022. január 16. 13:41
Na ne, Borisból is megárt a sok!
nyugalom
2022. január 16. 13:29
Micsoda fizetett banda? Vajon hanyan buliztak az ott balhezók között, amikor Boris? És, mi törtent? De nagy a fitogtatott erkölcsi fölenyük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!