A szlovák parlament elnöke szerint Orbán hamarosan Putyin segítségével „felparcellázza” Szlovákiát

2022. április 10. 14:27

Újságírók és parlamenti képviselők után már a parlament elnöke is az ország lehetséges felosztásáról beszél.

2022. április 10. 14:27
null

Újságírók és parlamenti képviselők után a szlovák állam egyik legfontosabb közjogi méltósága, a parlament elnöke, Boris Kollár is arról beszélt, hogy Orbán Viktor Putyin segítségével „felparcellázza” majd Szlovákiát. A parlament elnöke vasárnap délben nyilatkozott a televízióban arról, hogy

az orosz agresszió olyannyira átrendezheti az európai békerendszert, hogy ezt az átrendeződést kihasználva Orbán Viktor feloszthatja Szlovákiát.

Kollár többször is Magyarország felől érkező fenyegetésről beszélt a műsorban. „Nagy-Magyarországról beszélnek, ingatlanokat vásárolnak nálunk, útleveleket osztogatnak! Ez nem vicc!” Kollár szerint a nemzetközi rendszer oroszok általi aláásása Szlovákia szuverenitását is veszélyezteti, idővel ezt Orbán Viktor is kihasználhatja – fogalmazott.

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Összesen 533 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. április 11. 15:13
Tegnap felparcelláztam a kertet, lett répa parcella, meg saláta parcella,.......... Még sem akarja a szomszédom elcsatolni......
Robert69
2022. április 11. 13:33
Ha már itt tartunk, történelmileg, ez inkább a nyugatabbra elhelyezkedő országok szokása. Ha jól emlékszem Csehszlovákia is így jött létre. Magyrországot felparcellázták, majd szétosztották. Ha akkor jó volt....most mi a baj vele?
Luise
2022. április 11. 11:11
Ez jó....először Ukrajna, aztán Szlovákia. Világhódítók leszünk. Leigázzuk a nyugatot (is). Kíváncsi vagyok, az osztrák zsenik valamelyike mikor áll elő hasonló agymenéssel....
corel gott
2022. április 11. 09:38
Bár igazad lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!