Mario Draghi: A szankciók igenis működnek!

2022. szeptember 16. 19:35

Az olasz kormányfő hangsúlyozta, hogy addig kell támogatni Ukrajnát, amíg a felszabadító háborút meg nem nyeri.

2022. szeptember 16. 19:35
null

Az Oroszország elleni nemzetközi büntetőintézkedések működnek, és folytatni kell Ukrajna támogatását, amíg meg nem nyeri a háborút – szögezte le Mario Draghi olasz miniszterelnök pénteken.

– hangsúlyozta az olasz kormányfő egy sajtótájékoztatón. – „Addig kell támogatni Ukrajnát, amíg a felszabadító háborút meg nem nyeri.”

Mario Draghi hozzátette: egyetlen olasz politikai párt neve sem szerepel abban a jelentésben, amelyet az amerikai hírszerzés állított össze a Kreml azon erőfeszítéseiről, amelyekkel több mint két tucat országban igyekszik befolyásolni a politikai életet.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Giuseppe Lami

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. szeptember 17. 07:57
Működnek bizony! Saját bőrünkön érezzük.........
szürkeSzarvas
2022. szeptember 17. 07:49
Draghi Goldman Saschos-ami a deep state zsidóbanda "kiképzőhelye". "Innen" futotta be a páratlan karrierjét-és NYOMTÁK EL VELE évekre az olasz jobboldal feltörekvését.Hát persze,hogy a demens Bidennel és a "megvett" Eus majmokkal pendül 1 húron..
Dezsőke
2022. szeptember 17. 07:45
a szakciók igenis működnek, összeugrasztották a nemzeteket, a szakadék szélére juttatták Europát
DoomGuy
2022. szeptember 17. 04:42
Vajon a Mandiner miért a másik fasz Matarelláról tett be képet? Azt még értem, hogy számolni nem tudtok, tankokat, haditechnikát nem ismertek fel. De embereket azért kellene... Draghi esetében meg: gyönyörűen elválik a sok megvett, globalista bűnöző, a helyi politikusoktól, akiknek még van kapcsolata a megszállt országukkal. Matarella talán nem is rossz választás, majd láthatjuk ahogy ez a bűnöző is mindent megtesz majd, hogy a jobboldali kormány ne kezdhessen munkába, és utána is obstruál végig, akár "hazája" ellenében is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!