Pezsgőt bontott II. Erzsébet királynő halálhírekor egy vendéglátós, most be kellett zárnia (VIDEÓ)

2022. október 25. 19:26

Magára haragította a helybelieket, úgyhogy most át kellett adnia az üzletét.

2022. október 25. 19:26
null

A Dailymail számolt be annak a skót vendéglátósnak az esetéről, aki kénytelen volt eladni az üzletét azután, hogy a muir of Ordiak kiutálták amiatt, mert pezsgőt bontott II. Erzsébet halálhírének hallatán, és „gyík Liznek nevezte” az egykori brit uralkodót. Erről pedig egy videót is megosztott, amely bejárta az internetet, és heves visszhangokat váltott ki.

A portál felidézte, hogy a köztudottan monarchiaellenes Jacki Pickettet, a Jacki Fish and Chip Shop egykori tulajdonosát a felvétel elterjedése után szabályosan megrohamozták a felháborodott emberek, hét rendőrnek kellett a tömeg feloszlatnia a vendéglátóhely körül. 

Az említett videót alább tekinthetik meg:

Új tulajdonos került a falatozó élére

A történtek után a hely ugyan még kinyitott egyszer, akkor pedig betörték az ablakát.

A fish and chips forgalmazásával foglalkozó bisztró szeptember 10-étől egészen múlt hét péntekig zárva volt. Pár napja azonban egy tábla hirdeti, hogy új vezetés alatt várja régi és új vendégeit a falatozó – erről már a Daily Record adott hírt.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. október 29. 14:52
Brit, azaz a gyilkos nyugat demokráciája. ))))))))))))))) Mielőtt pezsgőt bontanak, jobb lesz előtte érdeklődni, hogy mire ihatnak. )))))))))))
Brandon the great Negro
2022. október 26. 18:12
Azt hittem csak a négerek halálán tilos örömködni. Akkor most mégis WLM TOO van érvényben? No és mi a helyzet a vélemény, a másság tiszteletével?
Akitlosz
2022. október 26. 12:26
Nem monarchiaellenes, hanem angol megszállás ellenes, ahogyan minden skót hazafi. Nem a királyság a probléma, hanem az angol. De a szerző valószínűleg szándékosan magyarázza félre. "akár egészen addig, míg közülünk mindössze csak százan is maradnak életben; akkor sem, soha, semmilyen körülmények között nem vagyunk hajlandók az angolok uralma alá hajtani fejünket. Sem dicsőségért, sem gazdagságért, sem rangért nem harcolunk, csak az egyetlen dologért, egyedül a szabadságért, melyet egyetlen igaz ember sem adhat fel, csak élete árán.” / Skót függetlenségi nyilatkozat 1320. /
alphaville
2022. október 26. 12:03
egy igazi ostoba proli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!