Egy orosz turista teljesen begőzölt azon, hogy egy lengyel szurkoló „Putyin egy g..ci” feliratú pólóban nézett meccset (VIDEÓ)

2022. október 21. 21:54

A lengyel férfit nem különösebben kavarta fel az üvöltöző orosz.

2022. október 21. 21:54
null

A felvételen látható kopasz, köpcös férfi ordítva magyaráz a csípőre tett kézzel álldogáló lengyel férfinak, aki a videóhoz fűzött kommentár szerint „Putin is a douchebag”, azaz szabad fordításban „Putyin egy g..ci”  feliratú pólóban feszít, miközben mecset néz egy törökországi szálloda bárjában.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. október 22. 10:08
Aki politikát visz a sportba az utolsó mocsok geci.
Reszelő Aladár
2022. október 22. 09:46
A ruszki egy üthető népfaj. A Let's go Brandon polóért a nagykövetség hisztizett volna be. Amúgy a videóból hiányolom a mindent eldöntő ütést, amikor a teljesen mindegy melyik zsákként borul meg.
koronaszepe
2022. október 22. 09:23
Az orosz fasznak van hol vitézkedni, miért nem ott teszi? Nyaral, míg az elvtársai katonáskodnak...
illatosítotthegyilevegő
2022. október 22. 08:54
Átlagos általános iskolába járó mandiner hozzászóló a tanárnak, amikor megtudja miről szól Október 23. Viccet félre téve: Mocskos kommunisták! Minket sosem fogtok elfoglalni! Tudjátok a helyetek, és maradjatok is ott! Nem felejtünk Október 23.! Tisztelet a hősöknek! Mondjatok nemet a KGB-s, szovjet nosztalgiában fürdőző Putyinra. Nyugatnak belülről kell megújulnia. Legyen akár egy Orbán, Trump, Jordan Peterson, vagy Schiffer András, de ne egy ilyen keleti sztyeppés elmebetegtől várjuk, hogy megmentsen minket. Saját magunknak kell megváltozni, hogy a nyugat újra előre kapjon. Mutass példát, kezdheted pl. azzal, hogy nem nyalsz szerencsétlen Putyinnak segget! Vagy ahogy egy okosabb ember mondta: Előbb takarítsd ki a szobád, ne egyből a politikusoktól várd a megoldást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!