Kényeztesse magát ropogós csirkével és ízletes sajttal – üzente a KFC a kristályéjszaka évfordulóján

2022. november 10. 13:26

Úgy tűnik, ezzel akartak megemlékezni a Reichspogromnachtról, azaz a kristályéjszakáról.

2022. november 10. 13:26
null

Bizarr esetről számolt be a Neokohn: értesítést kaptak a telefonjukra a németek a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi kirendeltségétől, amelyben azt írták, hogy „kényeztessék magukat” szerdán, az 1938-as kristályéjszakai pogrom évfordulójára való megemlékezéskor.

Megemlékezés a Reichspogromnachtról  – Kényeztesse magát a ropogós csirkével még ízletesebb sajttal. Most a KFC-ben!”

– állt a vásárlók telefonjára küldött push-értesítésben.

A lap szerint egy órával később a vállalat egy újabb értesítést küldött, amelyben bocsánatot kért a „rendszerünkben történt hiba” miatt.

„A rendszerünkben történt hiba miatt helytelen és nem megfelelő üzenetet küldtünk az alkalmazásunkon keresztül. Nagyon sajnáljuk ezt, azonnal ellenőrizzük a belső folyamatainkat, hogy ez ne fordulhasson elő újra. Kérjük, elnézést a hibáért” – írta a cég.

Az incidensről képernyőfotó is felkerült az internetre, mutatjuk: 

Nyitókép: Fiora Garenzi / Hans Lucas / AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. november 10. 23:01
Ez igen.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. november 10. 20:18
Ez nem vicc. És ha egy nő elkezdi magát kényeztetni csípős rántott csirkecombbal? Ne adj Isten megsérül az, ahonnan kinőtt a lába? Az ellátását ki fogja végezni, és leginkább fizetni?
Tapeino
2022. november 10. 18:57
Rántott zsidóhúst tessék!
Sany Xepi
2022. november 10. 18:21
Na szóval a volt az reklámjuk, hogy egy vödör ropogós csirkeszárnyat kapsz ennyiért meg annyiért. Jó a gyerekem nem hagytak békén elmentünk vettem nekik egy vödröst. Már ott gyanús volt, hogy a vödör az nem is volt olyan vödör méretű. Na most jön amit nem reklámoztak, a papírvödör kb 4/5 részén volt egy felső fenéklap, és tényleg telinek látszott csirkeszárnyakkal ahogy megkaptad. Aztán a gyerekeim veszekedtek rajta, hogyan igazságosan osztozni rajta, mert látszott, hogy kevésnek tűnik három gyereknek. Megmondom őszintén egyedül az egész nekem kevés lett volna..... KFC ide vagy oda, soha többet ne ülj fel a reklámjuknak.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!