The Wall Street Journal: Orbán Viktor a zsidó hatalom ellenzőjének tekinthető

2023. január 06. 08:05

A szerző úgy véli, hogy az Egyesült Államokban és globálisan is erősödik az antiszemitizmus.

2023. január 06. 08:05
null

A The Wall Street Journal oldalán megjelent cikk szerint az Egyesült Államokban és globálisan is erősödik az antiszemitizmus. A szerző úgy véli, a közelmúlt eseményei alapján világosan látszik, hogy a zsidógyűlölet nem egyetlen csoportra korlátozódik, ahogy

az antiszemitizmussal kapcsolatba hozható politikusok is különböző körökhöz kötődnek.

Egyaránt a zsidó hatalom ellenzőjeként határozza meg magát Jeremy Corbyn brit baloldali politikus és Orbán Viktor jobboldali miniszterelnök. Szaddám Husszein pedig Izraelt vádolta azzal, hogy ellentétet szít a nyugat és az iszlám között.

Nyitókép: Facebook

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. január 06. 20:19
Mint ahogy oly sokan mások is így vélekednek az említett világhatalomról.Persze az még jobb lenne ha még többen így tennének.
antioxi
2023. január 06. 19:10
Helyesen: Orbán a zsidó világhatalom ellen van
polárüveg
2023. január 06. 17:29
Nocsak. Lám pont a mainstream szócső WSJ állít olyat, hogy van zsidó hatalom. Ami igen érdekes esemény, mert akkor ez az állítás most akkor összeesküvés elmélet? Rasszizmus? Vagy szimplán provokáció? Teszt a reagálásokra? Erre a rasszista provokációra felidézett reakció1, hogy ez egy kilométerkő a semmi szakadékába vezető úton. A rendszerük a saját kardjába dőlt, de még nem vették észre, az agónia még húzódhat.
Robert69
2023. január 06. 16:54
Ténykeg muszáj minden egysejtű intelligenciával rendelkező amerikai bértollnok cikkét lehozni ls most hagyjuk, hogy ilyen meg olyan díjjat kapott. Naná a gazdáik nem hálátlanok.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!