Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Négyen próbálták meg lebirkózni a férfit, akinek el akarták lopni az autóját, nem jártak sikerrel

2023. április 16. 12:37

 A rendőrség keresi azt a négy gyanúsítottat, akiket kamerával rögzítettek, és megpróbáltak ellopni egy parkoló autót a connecticuti Rocky Hillben.

2023. április 16. 12:37
null

Egy connecticuti férfi több embert is legyűrt, akik április 10-én fényes nappal elkövetett autórablást kíséreltek meg – számolt be a Fox News. A rendőrség keresi azt a négy gyanúsítottat, akiket kamerával rögzítettek, és megpróbáltak ellopni egy parkoló autót a connecticuti Rocky Hillben.A háztulajdonos Ring videomegfigyelő rendszere rögzítette az egész eseményt, 

a rendőrség közzétette a videót, miközben megpróbálják azonosítani a gyanúsítottakat.

A bűncselekményről készült videón látható, amint egy maszkos férfi beszáll a feljárón álló, piros autóba. A maszkos férfihez három társa is csatlakozott, akik közül ketten az áldozat arcát próbálták ütni, miközben egyikük lefogta. A negyedik gyanúsított csak állt, és nézte a történéseket.

A dulakodásnak végül egy, a házban lévő személy vetett véget, aki jelezte, hogy hívta a rendőrséget, ezért a négy gyanúsított gyorsan menekülőre fogta.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. április 17. 07:09
Ha kiderül, hogy LMBTQ szimpatizánsok, még a tulajt vonhatják felelősségre.
riginana
2023. április 17. 06:55
...talán ha a kocsit bezárta volna...
megvadult
2023. április 16. 17:46
Na basszus ,egyre sz@rabb CT is .
masikhozzaszolo
2023. április 16. 16:43
Ismerősöm most jött vissza 3 hónapos kirándulásról, Floridából. A szomszéddal elment a bevásárlóközpontba. Tele volt az első parkoló. Mondták, elmennek hátra, ami neki nemigen tetszett. Ott az üres volt. Hátramentek. A szomszéd ki akart szállni a kocsiból, kitette a lábát. Rögtön vissza is húzta. Mégis menjünk, keressünk elöl helyet. Hátul az alligátor parkolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!