Tovább feszítik a húrt az amerikaiak – atomfegyverrel felszerelt tengeralattjárót küldenének Koreába 

2023. június 29. 20:59

Az amerikai haderő koreai parancsnokhelyettese szerint az tengeralattjáró látogatása a koreai nép megnyugtatását szolgálja.

2023. június 29. 20:59
null

Atomfegyverekkel felszerelt tengeralattjáró látogat hamarosan Dél-Koreába – közölte csütörtökön Scott Pleus, az amerikai haderő koreai parancsnokhelyettese. A Korea Times beszámolója szerint évtizedek óta ez lesz az első ilyen látogatás a félszigeten. 

Pleus azt is elmondta, hogy a tengeralattjáró látogatásának két célja van: az elrettentés, valamint az, hogy

„A közeljövőben számíthatnak az Egyesült Államok nukleáris elrettentés melletti elkötelezettségének újabb demonstrációjára” – fogalmazott. Pleus hozzátette, hogy a két ország szövetsége továbbra is éppen olyan fontos, mint bármikor korábban.

***

 

Nyitókép: Handout / South Korean Defence Ministry / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2023. június 30. 02:28
https://m.youtube.com/watch?v=R9vS9omjNqo&pp=ygUWY3NpbGxhZ2vDtnppIGludsOhemnDsw%3D%3D
P.Gy.
2023. június 30. 00:22
"Az amerikai haderő koreai parancsnokhelyettese szerint az tengeralattjáró látogatása a koreai nép megnyugtatását szolgálja." Ezzel azért majdnem megnevetettnek, ha nem lenne ijesztő. Akkor ezen a logikán tovább haladva 1 orosz atomfegyverekkel telepakolt tengeralattjáró Kalifornia partjainál lehet, hogy elhozná minden szépségkirálynő vágyát? Eljönne a világbéke?
Házam Hazája
2023. június 29. 23:34
Nukleáris elrettentés? Az ukránok Zpjzs-t szajkózzák mióta. Amerikából meg jött egy felhő mostanában is.
Camael
2023. június 29. 22:51
ettől tényleg nagyon nyugodt lesz a koreai nép, föleg az északi részen lakó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!