Amerikai pénzügyminiszter: Meg kell duplázni az Ukrajnának küldött támogatást

2023. július 16. 12:28

Szerinte ez tenne a legjobbat a világgazdaságnak.

2023. július 16. 12:28

Janet Yellen szerint azzal tenné az USA a legjobbat a világgazdaságnak, ha megduplázná az Ukrajnának nyújtott támogatást – számol be a France24 az amerikai pénzügyminiszter indiai G20-es csúcstalálkozón elmondott beszédének tartalmáról. 

Yellen februárban személyesen ellátogatott Kijevbe, ahol elmondása szerint tapasztalta, hogy a külföldi támogatás hatalmas változást hozott a civileknek és az ukrán hadseregnek is.

Kijelentette, Washington egyik legfőbb célja küzdeni „Oroszország azon erőfeszítései ellen, amelyekkel a szankciókat igyekszenek kijátszani”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds


 

 

 

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. július 17. 11:19
Bolond vénasszony-annyi "önállósággal",mint a demens.
fater0921
2023. július 16. 21:38
Szokták mondani, tisztességben megőszült.........Erre a vén szatyorra ez nem illik
Málaga21
2023. július 16. 20:56
Valahol a távolban felröhög egy Kína.
Namond
2023. július 16. 20:40
De mi lenne, ha a világgazdaságnak az tenne jót, ha Béke Projektként szél és napenergiát használva, sótalanított - rengeteg ásványi anyagot kinyerve (Ga, Ge) - tengervízzel feltöltenék a valaha volt Szahara tavat, melynek satnya maradéka a Csádi tó? Netán a Holt és a Kaszpi tengert is? Nem hűtené a vízfelületek növekedése a légkört? Nem javulna a széndioxid megkötés a növényzet, az erdők terjedésével? Munkahelyeket, technológiai fejlődést kapna - Egyiptomtól Mauritániáig - Észak-Afrika? A helyiek jövedelemhez jutnának Közép-Afrikáig? A mérnökök új kihívást kapnának, a fejlesztők új technológiákat találhatnának ki? Mi lenne, ha az emberiség lakhatóvá tenné, földünk azon részeit, melyek a rossz gazdálkodás és túlnépesedés miatt élhetetlenné váltak? Kijönne ez a zöld átállás, woke marketing, űrkutatás költségeiből? Mire van az ENSZ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!