A komplett fideszes mocsokmédia épp azon pörög, hogy vajon Szoboszlai hazaáruló-e

2023. augusztus 15. 09:18

Igazából senkit nem érdekel, hogy a Kárpát-medencében néhány ezer idióta nem tud mit csinálni a frusztrációival.

2023. augusztus 15. 09:18
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Azt látom, hogy a komplett fideszes mocsokmédia épp azon pörög, hogy vajon Szoboszlai hazaáruló-e, amiért az első PL-meccsen az egész csapattal együtt letérdelt. Talán ha nem ilyen baromságokkal és az azok köré szervezett idióta »szabadságharcokkal« lettek volna elfoglalva az elmúlt évek során, most nem kéne ezt a kognitív disszonanciát kezelgetni.

Pedig a tények egyszerűek: a világ halad valamerre, és igazából senkit nem érdekel, hogy a Kárpát-medencében néhány ezer idióta nem tud mit csinálni a frusztrációival. Aki pedig kiszabadul onnan, beilleszkedik a normálisba, az kapja a köpködést és a már említett frusztráció által kiváltott egyéb gyűlölködést utána. Te letérdelsz bazeg, buzi-e vagy?

Ezt is ajánljuk a témában

Maradjunk a focinál: lásd pl. nemrég Gulácsi vagy Dárdai esetét. Mind a kétszer sokak számára fájdalmas felismerés volt, hogy az otthoni idiotizmus számukra nem ér annyit, hogy meg akarjanak annak felelni... Hiszen Petry Zsolt is milyen jól járt, sokra ment vele, ugye. Ünnepelték a frusztrált suttyók... Egy ideig... Rövid ideig. És utána...?”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 16. 21:55
mitérgyelünkdetimeghaltok: https://www.youtube.com/watch?v=kmmiZW9b9Lc
Voloka
2023. augusztus 16. 15:03
Te nagyon buta, gonosz hazug idióta egyed vagy Lattmann! Egyem azt a kisázsiai pofádat!
Savoiard
2023. augusztus 16. 09:29
Tehát az a normális ha úgy illeszkedsz be valahova hogy azért csinálsz dolgokat amikhez amúgy kulturálisan és sehogy máshogy sincs közöd mert ez az ara a jó fizetésnek. Mert ne tévedjünk , Szoboszlai sem azért terdelt mert azonosul a gondolattal. Lattman te bohóc sunyi szarhazi. A Kárpát medencei idióták mi? Miért nem azok az idióták akik normálisnak hiszik azt ha egy fotballista letérdel akkor majd eltűnik idővel a történelemből a kiirtott c millió kongói? Miért az a normális ha valaki azt hiszi ha nem terdel le parancsra egy sportoló akkor az rossz ember? Ha errefelé halad a világ, te Lattman, nem inkább azt kellene kimondani hogy a világ részben rossz idiota irányba halad semmint arról fröcsögni hogy idiota a Kárpát-medencei magyar mert akárhogy is de gyakorolja a véleménynyilvánítást miszerint, én azt gondolom hülye barom aki terdel, megalázott és sakkban tartott idiota. Szoboszlai is.
lendvaiildiko
2023. augusztus 16. 08:20
Uncsi már ez a lemez. Nem kellett volna kirabolni fél Afrikát és Ázsiát! S most karpótoljak a kirablottakat a térdeléssel. Annyit térdeljenek a mocskos gyarmatosítók, amennyi akarnak. Szoboszlai brit színekben játszik és nem magyarban. Egyedül akkor vetném meg, ha magyar válogatottként terdelne. Mint ismert magyar férfi az Isten és menyasszonya előtt térdel le. Keressétek már más rágicsalni valót !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!