Amerikai hajóra lőttek ki rakétákat Jemenből

2023. november 27. 10:59

Forrósodik a helyzet.

2023. november 27. 10:59
null

Két ballisztikus rakétát lőttek ki a húszi lázadók Jemenből az amerikai USS Mason irányába – írja a CBS News az amerikai főparancsnokság közleményére hivatkozva. A rakéták olyan 17 kilométerre a hajótól csapódtak vízbe, a hajó nem szenvedett kárt, a legénység is jól van.

A USS Mason az M/V Central Park kereskedelmi hajó vészjelzésére reagált, amelyet megtámadtak a hútik – írja a portál. A megérkezéskor a a hajó elengedését követelték, ezt követően öt fegyveres személy szállt le a hajóról, és kis csónakjukon keresztül megpróbáltak elmenekülni. A Mason üldözőbe vette a támadókat, aminek eredményeképpen végül megadták magukat".

A rakétákat helyi idő szerint hétfőn kora reggel lőtték ki, amikor a Mason a hajó vészjelzésére reagált. 

Nyitókép: Handout / Navy Visual News Service (NVNS) / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 27. 17:43
A jemeni nyomortelepekről rakétákat kilövő muszlim barmok szellemi szintje a nulla alatt van. Az ott hatalomra kerülők ahelyett, hogy enni adnának népüknek, kisegérként cibálgatják az elefánt bajuszát. Nagyon ráfázhatnak erre. Mint a Horthy nevű NÁCIBÉRENC magyar kisegér, amikor 1941-ben egyszerre üzent hadat három Világhatalomnak ( USA, GBR, SZU ) is. Az első kettő jól megbombázta, a SZU meg 45 -érve a magáévá tette. Azaz gyarmatositotta. Ez is a nemzetáruló JOBBOLDALI hibája miatt történt. Akárcsak Trianon. De erről majd legközelebb...
Tommaso
2023. november 27. 17:40
A jemeni iszlamisták még terroristának is amatőrök, Zsidóellenességüket igazolandó elfoglaltak egy olyan teherhajót, amiről azt feltételezték, és később azt is hazudták, hogy köze van Izraelhez. Nos, a hajó tulajdonosa, üzemben tartója, a kapitány és a legénység között egyetlen zsidó sem volt. A hajó panamai zászló alatt egy Izraeltől távoli városból tartott egy Izraeltő távol lévő másik városba. Tehát még robertdenyiro gumicsónakjának is több köze van Izraelhez, mint ennek a teherhajónak. DE AKI ZSIDÓZNI AKAR, az akkor is zsidózik, ha erre semmi alapja nincs. Aki meg képtelen hozzászólni a témához, az a többi kommentelőt mocskolja. Mert csak ahhoz értenek, csak azt örökölték a szüleiktől.
Obsitos Technikus
2023. november 27. 16:00
Amerikai hajóra lőttek ki rakétákat Jemenből - amerikaiak :-D
zolka50-52
2023. november 27. 15:55
Ballisztikus rakétát????? Észnél vagytok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!